محمد رضا تجلی پور در حاشیه همایش شهرداران استان تهران در گفتگو باخبرنگار مهر دراسلامشهر از اختصاص 9 بسته حمایتی جداگانه در راستای اجرای قانون هدفمندکردن یارانه ها خبر داد و افزود: 30 درصد از درآمدها به بخش تولید اختصاص می یابد و این به عنوان یک سبد حمایتی در بخش صنعت اعلام شده است و این وجوه در حال حاضر موجود است.
وی تاکید کرد: دولت بدنبال شفاف سازی امور مالی است و این مبالغ در اختیار هیچ دستگاهی به جز بانکها نیست که به صورت عادلانه توزیع خواهد شد.
رئیس سازمان امور مالیاتی استان تهران گفت: شهرداران باید برنامه داشته باشند تا بتوانند از اعتبارات استانی که در اسفند ماه به شهرداران پرداخت می شود، استفاده کنند و پروژه ها نیز باید سر موعد مقرر به اتمام برسد.
هدف از اجرای مالیات بر ارزش افزوده جلوگیری از قاچاق است
مدیرکل مالیات بر ارزش افزوده استان تهران نیز در حاشیه همایش شهرداران استان تهران در خصوص تعطیلی صنف طلا فروشان گفت: متاسفانه در هر جلسه ای که با این صنف داشتیم آنها می گفتند که ما نمی توانیم اما توانستیم با درایت و همفکری به تفاهم برسیم و هدف ما از اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده جلوگیری از قاچاق است.
سید احمد حسینی گفت: لایحه ارزش افزوده در سال 1366 به مجلس شورای اسلامی فرستاده شد ولی باتوجه به شرایط کشور که درگیر جنگ تحمیلی بودیم، پس گرفته شد و در سال 86 تصویب و در خرداد ماه 87 توسط شورای نگهبان تایید شد که در همان موقع هم صنف طلا فروشان اعتراض کردند و رئیس جمهور گفتن که فعلا لایحه یک سال به حالت تعلیق در آید که دو سال به حالت تعلیق درآمد.
وی از عدم شرکت تعدادی ازشهرداران در این نوع همایش ها گله کرد و گفت: بنده یک هفته تلاش کردم تا با یکی از شهرداران استان تهران به صورت تلفنی صحبت کنم ولی نتوانستم.
حسینی ادامه داد: شهرداران شریک 50 درصدی ما هستند و 1.5 درصد ازسه درصد دریافتی از اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری ها واریز می شود که در اصل به خود مردم بر می گردد.
وی با تاکید بر اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، گفت: این قانون به صورت مرحله ای در حال انجام است که با اجرای بند (ج) تمامی صنوف کشور وحتی آستان های مقدس هم تحت پوشش این قانون قرار می گیرند به استثنا مشمولین ماده 12 که شامل 70 درصد خانواده ها می شود.
وی گفت: اگر این قانون به طور کامل اجرا شود، شهرداریها از محل درآمد آن تمام بودجه خود را تامین خواهند کرد.
نظر شما