پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ مهر ۱۳۸۹، ۲۰:۵۲

سید حسن نصرالله:

ایران حامی ملتهای منطقه است/ به تبعیت از ولایت فقیه افتخار می کنیم

ایران حامی ملتهای منطقه است/ به تبعیت از  ولایت فقیه افتخار می کنیم

دبیرکل حزب الله لبنان ضمن خوشامدگویی به رئیس جمهوری اسلامی ایران در ضاحیه لبنان از ایران به عنوان کشوری که حامی ثبات و امنیت منطقه و طرفدار صلح است یاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه پرس تی وی، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود که از طریق ویدئو کنفرانس در خوشامدگویی به رئیس جمهوری اسلامی ایران در منطقه ضاحیه در جنوب لبنان ایراد شد گفت: به برادر عزیز دکتر احمدی نژاد خوشامد می گوییم.

وی خطاب به جمع هزاران تن از هواداران حزب الله که برای خوشامدگویی به احمدی نژاد در این منطقه حضور داشتند افزود: به نیابت از همه شما، به نام شهدای مقاومت، به نام گروههای سیاسی، به نام خانواده های قربانیان اشغالگری، شهدا، زنان و مردان و به نام مردمی که در جنگ سال 2006 به مدت 33 روزه در مقابل حملات صهیونیستها مقاومت کردند به شما خوشامد می گویم.
 
وی خاطرنشان کرد: به شما به عنوان یک برادر بزرگتر، به عنوان حامی بزرگ مقاومت خوشامد می گویم. شما ما را به یاد امام خمینی بنیانگذار عالیقدر جمهوری اسلامی ایران می اندازید.
 
سید حسن نصرالله در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خدمات بی شمار جمهوری اسلامی ایران به کشورهای منطقه گفت: تمامی کشورهای منطقه از تلاشهای ایران برای بازسازی فلسطین و لبنان قدردانی می کنند. همه آنها از پروژه های بازسازی ایران در این مناطق صحبت می کنند، این تصویر واقعی ایران است.
 
دبیرکل حزب الله لبنان با انتقاد از کسانی که مدعی تلاش ایران برای نفوذ در منطقه و اجرای پروژه های خود در این منطقه هستند گفت: پروژه ایران پروژه ایجاد صلح، ثبات و حمایت از مقاومت و آوارگان است، همان پروژه ای که کشورهای عرب طی سی سال اخیر برای بازگرداندن خاک فلسطین به مردم این کشور انجام داده اند، این پروژه مردم فلسطین و پروژه ایران است.

وی در ادامه با اشاره به هدف بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در بازگرداندن خاک فلسطین به مردم مظلوم این منطقه یادآور شد: این هدف امام خمینی (ره) و پس از او هدف اصلی امام خامنه ای است.
 
دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه از اظهارات شجاعانه رئیس جمهوری اسلامی ایران در دفاع از حقوق مردم فلسطین و مقاومت لبنان در مجامع بین المللی اظهار داشت: مواضع رئیس جمهوری اسلامی ایران در دفاع از حقوق مردم فلسطین مدبرانه و شجاعانه است.
 
وی بر ضرورت از بین رفتن رژیم اشغالگر قدس تاکید کرد و گفت: کشور ما بدنبال تمامیت ارضی و استقلال خود است، این همان چیزی است که ایران می خواهد.
 
به گفته سید حسن نصرالله لبنان کشوری آزاد و سرافراز است و در برابر دشمنان ایستاده است. وی همچنین تابعیت از رهبر معظم انقلاب اسلامی را مایه افتخار خود دانست و اعلام کرد: ما از اینکه تابع ولایت فقیه هستیم افتخار می کنیم، ما ایمان عمیق به ولایت فقیه داریم، ایران همواره از ما حمایت کرده و چیزی از ما نخواسته است.
 
دبیر کل حزب الله لبنان از ایران بعنوان ستون اسلام و حامی مستضعفان جهان نام برد و یادآور شد که آنچه که ایران در این سالها در منطقه انجام داده خواست مردم این کشورها و در راستای برقراری صلح و بازگرداندن سرزمینهای اشغال شده به صاحبانش است.
 
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران یکی از مهمترین کشورهای منطقه و جهان است. ایران هرگز از حزب الله نخواسته که موضع خاصی را اتخاذ کند و همواره خواستار ثبات و امنیت منطقه بوده است.
 
وی با دفاع از مواضع و فتواهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در مورد مسائل اخیر از جمله قرآن سوزی و انفجار در حرمین عسکریین تقدیر کرده و اظهار داشت که فتاوا و نظرات حکیمانه ایشان موجب فروکش کردن فتنه های پشت پرده این اقدامات شده است.
کد خبر 1170578

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha