پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ مهر ۱۳۸۹، ۸:۵۲

85 تیم گلستان در لیگهای کشور شرکت دارند

85 تیم گلستان در لیگهای کشور شرکت دارند

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون مدیرکل تربیت بدنی گلستان گفت: 85 تیم از استان در مسابقات لیگ کشور شرکت دارند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سید رضا حسینی صبح شنبه همزمان با آغاز هفته تربیت بدنی در این معاونت افزود: این تیمها در مسابقات لیگ برتر، دسته یک و دو رقابت می کنند.

وی اظهار داشت: این حجم از شرکت تیمهای استان در مسابقات کشوری، نشان دهنده پتانسیل بالای استان در زمینه های مختلف ورزشی است.
 
وی خاطرنشان کرد: 47 هیئت ورزشی در استان وجود دارد که این اداره کل تا حد مقدور به هیئتها کمکهای مالی می کند و در بخشهای دیگر نیز از این هیئت ها پشتیبانی می کند.
 
به گفته حسینی، کمبود اسپانسر و بخش خصوصی برای حمایت از تیمهای ورزشی از جمله مشکلات فراروی است که نیازمند برنامه ریزی است.
 
معاون ورزشی اداره کل تربیت بدنی گلستان بیان داشت: تاکنون تلاشهای زیادی برای جذب اسپانسر برای تیمهای ورزشی استان صورت گرفته است و جلسات خوبی در این زمینه تشکیل شده است.
 
گلستان حدود 80 هزار ورزشکار در رشته های مختلف دارد.
کد خبر 1171467

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha