پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ مهر ۱۳۸۹، ۱۷:۲۴

محمود الزهار:

تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه مصرف داخلی دارد

تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه مصرف داخلی دارد

یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی(حماس) با اشاره به تهدیدات رژیم اسرائیل علیه نوار غزه ضمن تاکید بر قدرتمندی این جنبش، اقدامات این رژیم را برای فرار از مشکلات داخلی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی،"محمود الزهار"گفت: حماس برای به سرانجام رساندن مذاکرت مبادله اسیران با اسرائیل آمادگی دارد، اما نمی خواهد همانند سابق رژیم صهیونیستی موضوع را به بن بست بکشاند.

وی ضمن بی نتیجه خواندن تلاشهای اخیر میانجیگر آلمانی افزود: ما خواهان تکمیل برنامه گفتگوها برای رسیدن به توافق بدون عقب نشینی ازخواسته های مردم فلسطین هستیم.

الزهار با اشاره به تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه نوارغره گفت: این تهدیدات برای استفاده داخلی و نشانه ترس این رژیم از مقاومت فلسطین است.

وی تاکید کرد: اگرآنها خواهان جنگ هستند ما هم آمادگی کاملی داریم اما اوضاع همانند سابق نیست زیرا ما نقطه ضعف شان را فهمیده ایم و ازابزار بازدارندگی برخورداریم.

این عضو حماس درباره موضوع آشتی ملی فلسطینیان بیان داشت: ما همه تلاش خود را برای موفقیت دیدار آتی با جنبش فتح به کار می بندیم اما آنچه مهم است توافق درباره مشکلات موجود از جمله مسائل امنیتی است. درصورت شکست گفتگوهای آتی رایزنی ها ادامه می یابد.

وی درباره بررسی همه گزینه ها به وسیله تشکیلات خودگردان با توجه به بن بست مذاکرات سازش گفت: رجوع کردن به شورای امنیت با توجه به بافت کنونی این شورا بی فایده است، زیرا با وتوی آمریکا و موضع تردید آمیز اروپایی ها مواجه خواهد شد.

کد خبر 1174383

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha