پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ مهر ۱۳۸۹، ۱۳:۲۶

آینده اینترنت در اختیار شبکه‌های موبایل/ تحول در چشم انداز ارتباطات بیسیم

آینده اینترنت در اختیار شبکه‌های موبایل/ تحول در چشم انداز ارتباطات بیسیم

کارشناسان معتقدند نسلهای جدید موبایل می توانند سرعت اینترنت موبایل را با پهنای باند اتصالات ثابت ADSL و اتصالات بی سیم "وایمکس" قابل رقابت کرده و تلفنهای همراه هوشمند را به رایانه های جیبی همیشه متصل تبدیل کنند و به زبانی ساده آینده اینترنت را به شبکه های موبایل واگذار کنند.

علی محمدی کارشناس مخابرات در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره معتقد است که فناوری نسل سوم موبایل با عرضه اتصالات موبایل پر سرعت صدا و داده ها و همچنین شتاب بخشیدن به تلفیق میان دستگاههای موبایل و دستگاههای الکترونیکی مصرفی توانسته است چشم انداز ارتباطات بی سیم را دستخوش تحول کند.

وی گفت: به طوریکه امروزه تلفنهای همراه تنها یک تلفن ساده نیستند بلکه به دستگاههای قدرتمند و موثری تبدیل شده اند که قادرند علاوه بر ایجاد ارتباطات موبایل خدمات دیگری نیز عرضه کنند.
 
محمدی با بیان اینکه فناوری نسل سوم به دنیا تلفنهای همراه هوشمندی را عرضه کرد که مجهز به دوربینهای دیجیتال و پخش کننده های MP3 هستند ادامه داد: این دستگاهها از طریق این فناوری می توانند علاوه بر صدا، داده های غیر صوتی را هم انتقال دهند. از جمله این داده های غیر صوتی می توان به بارگذاری از اینترنت، ارسال و دریافت ایمیل، پیامهای فوری چت و نرم افزارهای جانبی ویژه بازاریابی و تماسهای تصویری اشاره کرد.
 
وی با بیان اینکه سیستم مخابراتی جهانی موبایل (UMTS) به عنوان فناوری تلفنهای همراه نسل سوم و جانشین فناوری جی اس ام معروف است خاطرنشان کرد: این فناوری یا برپایه استاندارد W-CDMA و یا برپایه استاندارد 3GPP  قرار دارد.
 
این کارشناس با بیان اینکه UMTS  نخستین بار با شناسه 3GSM وارد بازار شد افزود: استفاده از این شناسه نشان دهنده ترکیب میان فناوری نسل سوم و استاندارد "جی. اس. ام" بود که از یک "نرخ انتقال" حداکثر 21 مگابیت بر ثانیه (از نظر تئوری) حمایت می کند اما درحال حاضر، نرخ انتقال آن از 384 کیوبیت برثانیه تا 2/7 مگابیت بر ثانیه برای بارگذاری است.
 
به گفته وی صدا، ویدئو کنفرانس و انتقال بسته های داده ها سه سرویسی هستند که در شبکه های نسل سوم به کاربران عرضه می شود. براین اساس حداقل نرخ انتقال برای صدا 2/12 کیلوبیت بر ثانیه، برای ویدئوکنفرانس 64 کیلوبیت بر ثانیه و برای انتقال انواع داده ها (بارگذاری آهنگ، دسترسی به وب و ...) 384 کیلوبیت بر ثانیه است.
کد خبر 1174902

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha