پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ مهر ۱۳۸۹، ۱۴:۳۹

امام جمعه اصفهان:

فلسفه وجودی سازمان ملل عملیاتی نشد

فلسفه وجودی سازمان ملل عملیاتی نشد

اصفهان - خبرگزاری مهر: آیت الله سید یوسف طباطبائی‌نژاد با اشاره به سالگرد تاسیس سازمان ملل گفت: این سازمان تشکیل شد برای اینکه جلوی ظلم برخی از کشورها گرفته شود اما متاسفانه این سازمان به نوعی کمک به حال این ظالمان شد و نیت اصلی آن عملیاتی نشد.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، امام جمعه اصفهان در خطبه‌های این هفته نماز جمعه افزود: در حال حاضر وضع به گونه‌ای شده که سازمان ملل به ظالمان کمک می‌کنند.

وی ادامه داد: اما اصل تاسیس این سازمان خوب بود که متاسفانه نیت اصلی عملیاتی نشده است.

طباطبائی‌نژاد اظهار داشت: سازمان ملل از همه کشورها برای گرداندن خود پول می‌گیرد اما تنها از چند کشور پیروی می‌کند.

امام جمعه اصفهان همچنین با اشاره به سفر رئیس جمهور به لبنان گفت: این سفر یک حادثه عظیم به شمار می‌رود و حتی صدا و سیما هم نتوانست این عظمت را به نمایش درآورد.

وی ادامه داد: این سفر به اندازه همه سفرهایی که در طول 30 سال انجام شد ارزش داشت هر چند که لبنان کشور بزرگی نیست اما یک شهر استراتژیک است و همه این کشور در حاشیه مدیترانه واقع شده است.

امام جمعه اصفهان اظهار داشت: این کشور، کشوری پیچیده است که از لحاظ سیاسی و اجتماعی بسیار برای اعراب و دیگر کشورها اهمیت دارد و روی آن نظر دارند.

طباطبائی نژاد استقبال مردم در این سفر را بی‌نظیر خواند و گفت: چنین استقبالی در حالی انجام می‌شود که بسیاری از کشورهای عربی و دشمنان جمهوری اسلامی ایران، ایران را کشوری خطرناک ترسیم کرده‌بودند اما مشاهده شد استقبال از احمدی‌نژاد به گونه‌ای بود که گویی در کشور خودش استقبال می‌شود.

امام جمعه اصفهان تصریح کرد: این سفر در نهایت تبلیغات دشمنان را خنثی کرد و به دیگر کشورها فهماند که ایران برای کشورهای مسلمان و مسلمانان عزیز است.

سفر رهبری به قم نشانه همبستگی علما، مردم و ولایت با یکدیگر بود

امام جمعه اصفهان همچنین با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به قم اظهار داشت: این سفر نشانه همبستگی علما، روحانیت، مردم و ولایت با یکدیگر بود و در واقع این سفر بسیاری از تبلیغات منفی دشمنان را خنثی کرد.

طباطبائی‌نژاد تصریح کرد: صدا و سیما نیز نتوانست سیل عظیم جمعیت را در مراسم استقبال از رهبری به نمایش بگذارد و از طرف دیگر آن عشقی که در دلهای مردم نیز وجود داشت نیز قابل ارائه نیست.

امام جمعه اصفهان اظهار داشت: چنین حضور پرشکوهی این پیام را به دنیا رساند که حتی اگر مردم از گرانی هم گلایه دارند دست از مملکت و امام خود بر نداشته و حتی اگر از گرسنگی هم بمیریم دست از دین خود بر نخواهیم داشت.

وی حضور روحانیون و بزرگان قم در مراسم استقبال از رهبری را بی‌نظیر خواند.

مصطفی خمینی با رفتنش پایه گذار یک نهضت شد

‌به گزارش مهر امام جمعه اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالگرد شهادت فرزند بزرگ امام خمینی (ره)گفت: وی با شهادت و مرگش پایه گذار یک نهضت بود و به نهضت ملت ایران سرعت بخشید.

وی وجود و مرگ این مرد بزرگ را با ارزش دانست و گفت: او در طول دوران حیات خود آثار ارزشمندی را بر جای گذاشت و پس از مرگ نیز با برگزاری جلساتی که برای او برگزار شد مطالبی مطرح شد که زمینه فروپاشی نظام پهلوی در آن سرعت گرفت و به انقلاب اسلامی سرعت داد.

کد خبر 1175915

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha