به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، جواد آرین منش رضوی ظهر شنبه در جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی اظهار داشت: توسعه استان از روند مطلوبی برخوردار است ولی باید از ظرفیتهای استان به ویژه وجود بارگاه مطهر حضرت رضا (ع) و همچنین مزیت های ممتاز جغرافیایی خراسان رضوی و قرار گرفتن آن در کریدور شمال، جنوب و شرق، غرب، به نحو بهتری استفاده گردد.
وی اذعان داشت: وجود دانشگاه های بزرگ حوزه های علمیه قدیم و پشتوانه غنی فرهنگی نیز از جمله ظرفیت های این استان محسوب می شود که در راستای توسعه فرهنگی و اجتماعی استان باید از آن بهره برد.
نماینده مردم مشهد و کلات عنوان کرد: مجمع نمایندگان استان که متشکل از 17 نماینده می باشد از جمله دیگر ظرفیت های این استان است که دارای شش نماینده در کمیسیون تلفیق و تنها استان دارای دو نماینده در هیات رئیسه مجلس بوده که تعامل سازنده بین مجمع نمایندگان و دستگاه های اجرایی می تواند در توسعه استان نقش بسیار مهمی داشته باشد.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی تصریح کرد: تا پایان برنامه پنجم توسعه، قیمت آب و برق باید به قیمت تمام شده، گاز با 75 درصد قیمت آزاد جهانی عرضه و اقلامی مصرفی مانند گندم، برنج، روغن به جز دارو و کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزی نیز به قیمت آزاد عرضه گردد.
آرین منش تصریح کرد: از این طریق 20 هزار میلیارد تومان برای دولت درآمد کسب خواهد شد که 50 درصد آن از طریق یارانه نقدی به مردم تحویل می گردد، 30 درصد، در قالب کمک های بلاعوض جهت بهینه سازی مصرف در واحدهای تولیدی، گسترش حمل و نقل و توسعه خدمات الکترونیکی هزینه خواهد شد و 20 درصد نیز در حوزه اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی صرف می گردد.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنانش از جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) به عنوان نقطه عطفی در تاریخ فرهنگ و هنر کشورمان یادکرد و افزود: 150 هزار اثر فرهنگی و هنری در این جشنواره خلق شده که نشان از علاقه ویژه مردم به سیره و فرهنگ رضوی دارد.
آرین منش خاطرنشان کرد: ارتقای گستره جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) از استانی به ملی و فراملی و اجرای آن در بیش از 30 کشور دنیا قابل تقدیر است و باید از دست اندرکاران برگزاری این جشنواره تقدیر کرد.
نظر شما