پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۰۲

بیمه خدمات درمانی در کرمان ماهانه 6 میلیارد تومان هزینه می کند

بیمه خدمات درمانی در کرمان ماهانه 6 میلیارد تومان هزینه می کند

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرکل بیمه خدمات درمانی با اشاره به پوشش یک میلیون و 700 هزار نفری این بیمه در کرمان گفت: بیمه خدمات درمانی ماهانه برای درمان این افراد شش میلیارد تومان هزینه می کند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، محمد جعفری عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران در کرمان اظهارداشت: بیمه خدمات درمانی در استان کرمان بیش از یک میلیون و 700 هزار نفر را تحت پوشش خدمات مختلف درمانی قرارداده است.

وی تصریح کرد: ‌این بیمه به طور متوسط در هر ماه شش میلیارد تومان صرف هزینه های درمانی افراد بیمه شده در استان کرمان می کند.

جعفری با اشاره به اجرای طرحهای مختلف بیمه ای در استان کرمان گفت:‌ یکی از اهداف بیمه خدمات درمانی افزایش افراد تحت بیمه در استان و خدمات رسانی مطلوب به این افراد در راستای افزایش سطح بهداشت جامعه است که به همین منظور هم اکنون با 98 درصد از مراکز درمانی قرارداد بسته شده است.

این مسئول گفت: ‌هیچ گونه بدهی به این مراکز درمانی نداریم و به بهترین موجه ممکن خدمات رسانی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه 100 هزار نفر در استان کرمان تحت پوشش بیمه قرار ندارند گفت: ‌آماده هستیم با استفاده از طرح بیمه ایرانیان این افراد را تحت پوشش بیمه قرار دهیم.

مدیرکل بیمه خدمات درمانی ادامه داد: یکی از طرحهای که در استان کرمان موجب ارتقای بهداشت شده است اجرای طرح پزشک خانواده بود که هم اکنون 300 پزشک و 200 ماما در این طرح در حال فعالیت هستند.

کد خبر 1177648

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha