کیوان میرهادی با اعلام این خبر درخصوص کم و کیف برگزاری این مسابقه به خبرنگار مهر گفت : این بخش ازمسابقات گیتار فقط در سطح حرفه ای در سه بخش گیتارکلاسیک، گیتار فلامنکو و گیتار الکتریک به طور آزاد برگزار می شود به این ترتیب که هریک از علاقمندان درهریک از رشته های تخصصی قطعاتی را به انتخاب خودشان اجرا خواهند کرد.
وی در ادامه به داوران این بخش اشاره کرد و گفت : مهرداد پاکباز و گلفام خیام از داوران در بخش گیتار کلاسیک و بهرام آقاخان و احسان فرامرزی نیز از دیگر داوران در بخش گیتار فلامنکو دومین دوره مسابقات برتر گیتار نوازی هستند.
کیوان میرهادی رهبر ارکستر "کامه راتا" در ادامه صحبت های خود به تازه ترین کنسرت این گروه موسیقی اشاره کرد و گفت : طبق برنامه ریزی انجام شده کنسرت ارکستر "کامه راتا" از تاریخ 2 آذرماه به مدت سه شب در شهرهای رشت ، انزلی و لنگرود برگزار می شود.
وی در پایان درباره جزئیات برگزاری این کنسرت گفت : در این اجرا که در دو بخش برگزار می شود قطعات"کنسرتو ویولن" اثر باخ در لامینور، کنسرتو فلوت در سل مینور ساخته ویوالدی، تریو 4 فصل و دوبل کنسرتو گیتار و پیانو از آثار پیاتزولا به روی صحنه خواهد رفت.
لازم به ذکر است رسا محمودیان نوازنده (ویولن)، عادل پورصمدی (ویولن و ویولا)، علیرضا خیابانی(پیانو)، کاوه همدانیان (ویلنسل) و بهروز آقایی نوازنده (کاخن) از جمله نوازنده های این گروه موسیقی هستند.
نظر شما