به گزارش مهر از هالیوود ریپورتر هر چند پیتر جکسن مدیر این پروژه و کارگردان آن اعلام کرده هنوز تصمیمی قطعی برای انتقال محل فیلمبرداری از نیوزیلند به خارج از این کشور اتخاذ نشده اما مقامات این کشور ابراز نگرانی کرده اند.
همزمان اهالی سه شهر مهم این کشور کوچک در تدارک برپایی راهپیماییهایی به منظور مخالفت با انتقال پروژه هابیت از نیوزیلند هستند.
احتمال انتقال این پروژه سینمایی 500 میلیون دلاری نگرانیهای فراوانی در این کشور به وجود آورده است.چرا که در صورت بروز چنین اتفاقی اقتصاد نیوزیلند متضرر می شود، تا آنجا که گروهی از اقتصاد دانان معتقدند در صورت انتقال " هابیت" از نیوزیلند به کشوری دیگر ارزش دلار نیوزیلند تا حد قابل توجهی پایین خواهد آمد.

نیوزیلندیها نگران از انتقال محل فیلمبرداری پروژه عظیم سینمایی " هابیت" از آن کشور هستند چرا که این انتقال زیانهای زیادی را به اقتصاد آنها وارد میکند .مدیران دولتی نیوزیلند به همین دلیل قصد دارند به ملاقات مدیران استودیوی برادران وارنر بروند.
کد خبر 1177802
نظر شما