پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ آبان ۱۳۸۹، ۱۳:۰۰

درخواست میراث فرهنگی ورامین برای مصاحبه مدیران در کنار آثار باستانی

درخواست میراث فرهنگی ورامین برای مصاحبه مدیران در کنار آثار باستانی

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: مصاحبه مدیران و مسئولان شهرستان ورامین در کنار آثار باستانی این منطقه، مصوبه ای است که در کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان مطرح شده و در حال پیگیری است.

به گزارش خبرنگار مهر در ورامین، به منظور معرفی آثار و جاذبه های تاریخی و فرهنگی شهرستان ورامین، دفتر میراث فرهنگی و گردشگری منطقه پیشنهاد داد تا مصاحبه مدیران و مسئولان شهرستان در کنار آثار باستانی این منطقه انجام شود.

نکته مهمی که بر آن تأکید شده این است که قبل از مصاحبه، اطلاعات کامل توسط مسئولان مرتبط در دفتر میراث فرهنگی و گردشگری در اختیار مدیران قرار داده می شود تا بهره برداری مناسب از آن به عمل آید.

آثار تاریخی شهرستان ورامین به چند دسته تقسیم می شوند که ابتدا محوطه ها و تپه های باستانی هستند که بالاترین میزان را در این منطقه دارند و در چهار بخش ورامین، قرچک، پیشوا و جوادآباد پراکنده شده اند.

با توجه به اینکه آثار تاریخی شهرستان ورامین، اکثراً از آثار منحصر به فرد کشور هستند، اجرای این طرح می تواند بهترین فرصت باشد تا توجه اذهان عمومی را به این مناطق تاریخی و گردشگری جلب کند.

شهرستان ورامین 214 اثر تاریخی دارد که بیش از 80 اثر در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ثبت شده است.

کد خبر 1178147

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha