پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ آبان ۱۳۸۹، ۱۷:۵۵

بسترهای ایجاد جرم باید شناسایی شود

گرگان - خبرگزاری مهر: جانشین فرماندهی انتظامی گلستان اصل پیشگیری را از اصول حاکم بر امنیت عمومی برشمرد و گفت: شناسایی بسترها و زمینه آسیبها و جرایم به منظور پیشگیری از بروز تشدید آن از ضروریات بسیار مهم است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سرهنگ غلامحسین بارانی عصر سه شنبه در بازدید از کلانتری علی آباد کتول افزود: حضور به موقع پلیس در صحنه های جرم افزایش احساس امنیت را در مردم به همراه خواهد داشت.

وی بر بهره گیری از توان بالقوه و جلب مشارکتهای مردمی در ایجاد امنیت تأکید کرد.

وی گفت: ارتقا باور و اعتماد عمومی به پلیس موجب افزایش احساس امنیت در جامعه می شود.

سرهنگ دارایی حضور به موقع پلیس در صحنه های جرم را نیز موجب ارتقاء امنیت و احساس امنیت در بین مردم دانست و خاطرنشان کرد: مرکز فوریتهای پلیسی 110 در همین راستا راه اندازی و موجب افزایش تحرک و سرعت عمل در بدنه اجرایی ناجا و برقراری ارتباط منطقی و متقابل بین پلیس و مردم شده است.

وی با تقدیر از زحمات کارکنان و مجموعه انتظامی شهرستان در راستای اجرای مأموریتهای محوله برلزوم توجه بیشتر به طرح تکریم ارباب و رجوع به خصوص در کلانتری ها و پاسگاه های انتظامی تأکید کرد.
 

کد خبر 1179064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha