به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری روزنامه السفیر، "دانیل بلمار" دادستان دادگاه ترور رفیق حریری (نخست وزیر فقید لبنان) هفته آینده با سفر به نیویورک گزارشی از عملکرد اخیر این دادگاه را در اختیار شورای امنیت قرار می دهد.
![]() دیدارم از پاریس پس از اصرار شدید طرف فرانسوی انجام شد و من قبلا سه بار این سفر را به تاخیر انداخته بودم. ![]() |
نبیه بری |
سخنگوی سازمان ملل در این باره اظهار داشت: بلمار دیدارهای دوره ای را از سازمان ملل دارد که این دیدار نیز در آن راستا صورت می گیرد.
وی بر این مسئله تاکید کرد: دادستان دادگاه ترور حریری در این دیدار هیچ اطلاعاتی درباره محتوای حکم احتمالی ارائه نخواهد کرد.
از سوی دیگر، منابع خبری در بیروت از دیدار رسمی "نبیه بری" رئیس پارلمان لبنان و "نیکلا سارکوزی" رئیس جمهور فرانسه در پاریس خبر می دهند که در آن درباره روابط دوجانبه، اوضاع لبنان و منطقه گفتگو می شود.
نبیه بری همچنین روز گذشته با "ژرار لارشه" همتای فرانسوی خود دیدار کرد. رئیس پارلمان لبنان پس از این دیدار تاکید کرد: تحقیقات بین المللی درباره ترور رفیق حریری به نفع وحدت در لبنان نیست.
نبیه بری در طی همین سفر در جمع لبنانی های مقیم فرانسه در هتل لوموریس پاریس گفته بود: دیدارم از پاریس پس از اصرار شدید طرف فرانسوی انجام شد و من قبلا سه بار این سفر را به تاخیر انداخته بودم.
از سوی دیگر، "سعد الحریری" نخست وزیر لبنان اوایل هفته جاری به کویت سفر می کند. حریری روز دوشنبه هفته بعد نیز در سفری دو روزه به لندن رفته و با "دیوید کامرون" نخست وزیر انگلیس درباره مسائل مختلف گفتگو می کند.
نظر شما