به گزارش خبرنگار در بجنورد، حجت الاسلام محمد جواد شریعتی نژاد در خطبه اول نماز جمعه این هفته شهرستان فاروج افزود: یکی از علایم ایمان، امام شناسی و شناخت جایگاه، منزلت و موقعیت امام معصوم (ع) است.
وی در خطبه دوم با اشاره به اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها به بیان اثرات مثبت آن پرداخت و گفت: تنظیم مصارف خانگی، آموزش قناعت به فرزندان و استفاده صحیح از امکانات را از نتایج مثبت اجرای این طرح ذکر کرد.
وی اظهارداشت: این طرح نخستین مرحله اجرای عدالت در جامعه است و برای اجرای صحیح آن همکاری مردم با دولت نیاز است.
وی معرفی شایعه سازان و احتکارکنندگان را وظیفه همه مردم برای عقیم گذاشتن تلاش خائنان به نظام اسلامی دانست و بیان کرد: از مسئولان نظام نیز برخورد شدید با افراد سودجو و هماهنگ با دشمنان نظام را تقاضا داریم.
نظر شما