پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۲۵

در گفتگو با مهر عنوان شد:

مدال طلای گوانگجو را می‌خواهم/ آسیایی‌ها را پشت سر گذاشته‌ایم

مدال طلای گوانگجو را می‌خواهم/ آسیایی‌ها را پشت سر گذاشته‌ایم

دارنده 11 مدال قایقرانی آسیا پیش از اولین حضور در بازی‌های آسیایی گفت: به دنبال مدال طلای این رقابت‌ها هستم.

احمدرضا طالبیان در گفتگو با خبرنگار مهر با ابراز رضایت از اردوهای برپا شده برای قایقرانان، گفت: تیم ما اردوهای خود را برای حضور موفق در بازی‌های آسیایی گوانگجو از دو سال پیش شروع کرده و تقریبا این تمرینات بدون تعطیلی تا به امروز ادامه داشته است. تیم ما سال به سال نسبت به قبل بهتر شده و تمرینات مربیان خارجی جواب داده است.

وی افزود: من پنج سال است عضو تیم ملی هستم. آن زمان از حریفان آسیایی می‌ترسیدم اما الان این طور نیست. هدف ما برای مسابقاتی فراتر از آسیا برنامه‌ریزی شده است. معتقدم قایقرانان رقبای آسیایی را پشت سر گذاشته‌اند و برای اینکه بتوانند به قهرمانان جهان برسند نیاز به زمان دارند و مطمئنا تا دو تا سال آینده شاهد کسب مدال‌های جهانی هم از ما خواهید بود.

ملی پوش قایقرانی ایران از کشورهایی مانند چین، ژاپن، ازبکستان و قزاقستان به عنوان رقیبان اصلی قایقرانان ایران در بازی‌های آسیایی گوانگجو نام برد و گفت: ما زحمت زیادی برای حضور موفق در این بازی‌ها کشیده‌ایم و حالا وقت نتیجه گیری است.

وی با اشاره به اینکه تنها در مواد تک نفره و چهار نفره هزار متر در بازی‌های آسیایی پارو خواهد زد، تصریح کرد: رکورد چند ماده قایقرانی در اختیار من است و تا به امروز موفق به کسب 11 مدال آسیایی شده‌ام. تلاش همه تیم قایقرانی آب‌های آرام ایران برای کسب مدال است اما تنها بدست آوردن مدال طلا من را راضی می‌کند.

شانزدهمین دوره بازی‌های آسیایی از 21 آبان‌ماه تا 6 آذرماه در گوانگجو چین برگزار می‌شود.

کد خبر 1181779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha