به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی شریفی، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره عدم حضور بازیکنان در تیمهای ملی گفت: هیچ بازیکنی حق ندارد از حضور در تمرینات تیم ملی امتناع کند.
وی در این خصوص افزود: اگر باشگاهی مانع از حضور بازیکنانش در تمرینات تیم فوتبال امید شود، من براساس مذاکراتی که با شخص غلامحسین پیروانی دارم در صورت ارائه گزارش از سوی ایشان، این بازیکن را از فهرست تیم کنار خواهیم گذاشت.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: از آنجائیکه محصول باشگاه در تیم ملی به صورت عصاره دیده می شود به همین دلیل باید باشگاهها برای موفقیت تیمهای ملی تلاش و همکاریهای لازم را انجام دهند.
وی ادامه داد: براساس آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال ماده مستقلی را برای عدم حضور یک بازیکن در تیم ملی در نظر گرفتهایم که اگر بازیکنی از حضور در اردوی این تیم امتناع کند رسما مجوز حضور بازیکن در تمرینات را از او می گیریم چه برسد به اینکه بخواهد در مسابقه حضور داشته باشد.
شریفی در خاتمه تصریح کرد: در این گونه موارد اعلام رسمی سرمربی تیم ملی یا سرپرست این تیم مبنای تصمیم گیری از سوی کمیته انضباطی خواهد بود.
با توجه به اظهارات مجتبی شریفی که در سایت فدراسیون فوتبال منتشر شده است، به نظر می رسد، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تنبیهات سختی را برای سینا عشوری بازیکنان تیم فوتبال امید کشورمان که از حضور در تمرینات این تیم خودداری کرده است، درنظر خواهد گرفت.
نظر شما