پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ تیر ۱۳۸۲، ۱۳:۴۱

يك نماينده مجلس عوام انگليس:

دروغگويي مانند بلر لياقت حكومت بر ملت انگليس را ندارد

يك عضو مجلس عوام انگليس، با دروغگو خواندن بلر نخست وزير انگليس استعفاي وي را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، جان گالوي امروز درگفتگو با شبكه خبري الجزيره درلندن، با دروغگوخواندن نخست وزير انگليس، تاكيد كرد دروغگويي بلر درنهايت وي را به استعفا وادار خواهد كرد.
گالوي گفت: بلر ابتدا با تظاهر به درستي و جلب اعتماد راي دهندگان انگليسي توانست، مقام نخست وزيري انگليس را به چنگ آورد، اما امروز دو سوم همان راي دهندگان بر اين اعتقادند كه بلر آنها را فريب داده و با دروغ بافي و جعل اسناد، انگليسيها را به جنگي كه پيامدهاي آن همچنان مبهم و خطرناك است، كشانده است.
به گفته وي بلر مانند انسان بيماري است كه نياز به پزشك دارد و هرچه زودتر بايد استعفا دهد. گالوي گفت: بلر با سوء استفاده از اعتماد مردم انگليس و جعل اسناد مربوط به سلاحهاي كشتارجمعي عراق و رسوايي كه درنتيجه اين دروغگويي به وجود آمده به اعتبار انگليس درجهان لطمه زده است.
اين نماينده انگليس تاكيد كرد: بلر انساني دروغگوست و ملت انگليس با اين چنين دروغگويي مسامحه نخواهد كرد.  
درپي كشته شدن ديويد كلي دانشمند هسته اي و متخصص سلاحهاي كشتارجمعي در وزارت دفاع انگليس، مخالفان توني بلر نخست وزير انگليس، استعفاي وي را خواستار شدند.
جليندا جكسون وزير حمل و نقل سابق دولت انگليس هم گفته است: اگر تحقيقات قضايي ثابت كند كه دولت در قتل كلي دست داشته است، كابينه بلر با شكست مواجه خواهد شد.

کد خبر 11827

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha