پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ آبان ۱۳۸۹، ۱۷:۴۱

تسریع در احداث باند دوم محور ترانزیتی مشهد - سرخس ضروری است

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و ترابری خراسان رضوی بر ضرورت تسریع در احداث باند دوم محور ترانزیتی مشهد - سرخس و ایجاد آمادگی لازم برای راهداران در آستانه آغاز فصل سرما در این مسیر تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر از مشهد، حسن احمدی نوری به همراه معاونت راهداری و تعدادی دیگر از مسئولان این اداره کل از مراحل اجرای پروژه احداث باند دوم محور ترانزیتی مشهد - سرخس بازدید کرد.

وی همچنین در بازدید از گردنه و راهدارخانه مزداوند با تاکید بر ضرورت ایمن سازی این گردنه با توجه به تردد وسایل نقلیه سنگین در این مسیر، در راستای تجهیز کامل راهدارخانه مزداوند در آستانه آغاز فصل سرما توصیه های لازم را به مسوولان ارائه داد.
 
وی ترانزیت کالا و مسافر بین کشورهای آسیای میانه و ایران و تسهیل در امر صادرات و واردات را از را از مشخصات اقتصادی محور مشهد- سرخس نام برد و خاطرنشان کرد: پیشرفت و توسعه منطقه شمال شرق مشهد و تبادل فرهنگی میان اقوام مختلف نیز از شاخصه های اجتماعی پروژه احداث محور مشهد-سرخس است.
 
محور مشهد - سرخس به طول ۱۸۵ کیلومتر که به ‌عنوان "راه ابریشم" نام‌گذاری شده، یکی از محورهای ترانزیتی خراسان رضوی به شمار می رود که حجم اصلی جابه‌جایی کالا و مسافر به‌کشورهای آسیای میانه از طریق آن صورت می گیرد.
 
کد خبر 1183468

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha