پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ آبان ۱۳۸۹، ۱۷:۳۹

دانش آموزان نسل سوم انقلاب آگاه تر و ارزشی تر از نسل انقلاب هستند

دانش آموزان نسل سوم انقلاب آگاه تر و ارزشی تر از نسل انقلاب هستند

اصفهان - خبرگزاری مهر: استاندار اصفهان گفت: دانش آموزان نسل سوم انقلاب آگاه تر، آرمانگراتر و ارزشی تر از نسل انقلاب هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، علیرضا ذاکر اصفهانی ظهر پنجشنبه در مراسم یوم الله 13 آبان در جمع دانش آموزان و فرهنگیان ضمن گرامیداشت این روز و تبریک و تهنیت به آینده سازان ایران اسلامی اظهار داشت: 13 آبان ماه یادآور حوادث بزرگی است که در پیدایش و شتاب حرکت انقلاب اسلامی ایران و بیرون راندن شیطان بزرگ، آمریکای جنایتکار از میهن اسلامی نقش مهم و سرنوشت‌سازی را ایفا کرده است.

وی دانش آموزان امروز میراث داران دانش آموزان سال 57 دانست و ادامه داد: اگر امروز با استقلال کامل در حوزه علوم و فناوری‌های مدرن روز سر و کار داریم به دلیل تلاش دانش آموزانی است که در سال 57 و بعد از آن با نثار خون خود زمینه استقلال ایران را فرهم آوردند.

استاندار اصفهان اظهار داشت: امروز جوانان و دانشمندان جوان ما توانسته‌اند شرایطی را فراهم کنند که ایران در سطح جهانی مطرح شود و دشمنان نمی‌توانند ایران را در سطح معادلات جهانی نادید پندارند.

وی با اشاره به اینکه رهبر فرزانه انقلاب بارها از علم اندوزی، تهذیب اخلاقی و ورزش سخن گفتند، بیان کرد: دانش آموزان باید این سه رکن را همواره مد نظر قرار دهند تا بتوانند با تمسک به این مطلوبها راه تعالی و رشد را طی کنند.

ذاکر اصفهانی بیان کرد: آینده انقلاب در گرو پیشرفت مادی و معنوی انقلاب است و پیشرفت انقلاب منوط به تلاش نوجوانان و جوانان این مرز و بوم است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ایران در بسیاری از رشته‌ها نظیر علوم پزشکی، علوم پایه، رشته های مهندسی- فنی، تکنولوژی‌های هسته‌ای و هوا و فضا در منطقه خاورمیانه و حتی در جهان سرآمد است و تمامی این موفقیت‌ها مرهون تلاش جوانان ایران اسلامی است.

استاندار اصفهان تاکید کرد: ادامه این مسیر رشد، مطلوب ترین رویکردی است که نظام سیاسی به آن می‌اندیشد که با جدیت باید دنبال شود و تخصص بدون آمال دینی، مکتبی و آرمان گرایی مطلوب نظام سیاسی نیست.

ذاکر اصفهانی خاطرنشان کرد: تخصص همراه با تعهد و تهذیب اخلاقی دو عامل مهمی است که ایران در پیروزی انقلاب اسلامی و کوران جنگ تحمیلی از آن استفاده کرد و در سالهای بعد از جنگ و در دوران سازندگی کشور نیز همین تخصص عالمانه و تهذیب به کار گرفته شد و امروز نیز شاهد ثمرات آن هستیم.

کد خبر 1185044

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha