به گزارش خبرنگار "مهر" به نقل از سايت اسپورتينگ لايف، كان در مسابقه اي كه در ورزشگاه برمن به پيروزي 2 بر يك ميهمان انجاميد مرتكب اين رفتار غير ورزشي شد اما از سوي داور مسابقه اخطار دريافت نكرد.
هوينس گفته پس از صحبت هايي كه با دروازه بان ملي پوش بايرن داشته، انتظار ندارد درآينده شاهد بروز چنين مسائلي باشد.
يورگن كلينزمن سرمربي حال حاضر آلمان هم نظري مشابه با هربرت فاندل داور اين مسابقه دارد و مي گويد: " اين روش اوليوراست و نمي توان آن را عوض كرد."
از زماني كه كان براي بازي مقابل ايران به اردوي تيم ملي آلمان دعوت نشده و از سويي ديگر، ينس لمان دروازه بان دوم تيم ملي آلمان تاكيد دارد كه دروازه باني تيم ملي آلمان در سال 2006 از آن او خواهد بود، بهترين بازيكن جهان درجام جهاني 2002 در وضعيت روحي خوبي به سر نمي برد.
نظر شما