پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ آبان ۱۳۸۹، ۱۹:۳۹

گزارش نشست شورای حقوق بشر/

آمریکا به "شکنجه و اعدامها" خاتمه دهد/ زندانهای مخفی سیا جمع شود

آمریکا به "شکنجه و اعدامها" خاتمه دهد/ زندانهای مخفی سیا جمع شود

خبرگزاری مهر-گروه بین الملل: شورای حقوق بشر سازمان ملل امروز در ژنو ضمن بررسی پرونده نقض حقوق بشر آمریکا از این کشور خواست که به شکنجه زندانیان، اعدامها و تبعیض علیه اقلیت ها و مهاجران خاتمه دهد.

آمریکا اخیرا گزارشی 29 صفحه ای را درباره وضع حقوق بشر در این کشور در قالب 6 فصل و 3 پیوست تنظیم کرده و به شورای حقوق بشر که دارای47 عضو است ارائه کرد، اما این شورا در نشست امروز جمعه خود در ژنو از ایالات متحده خواست تا زندان گوانتانامو را ببندد و شکنجه در زندان های این کشور را متوقف کند و تحقیقاتی را در رابطه با استفاده نیروهای این کشور درعراق و افغانستان از شکنجه آغاز کند.

در این کنفرانس همچنین از آمریکا خواسته شد تا به تبعیض علیه اقلیت ها و مهاجران پایان دهد و صدور حکم اعدام را برای زندانیان متوقف کند.

در نشست شورای حقوق بشر "مونداراین هرناندز" نماینده ونزوئلا در سازمان ملل گفت: باید زندان گوانتانامو و تمام مراکز شکنجه سراسر جهان که مخفی هستند، بسته شوند و افرادی که مسئول شکنجه های خشن در آمریکا هستند محاکمه شوند.

همچنین "رودولفو ریز رودریگز" نماینده کوبا در سازمان ملل خواستار پایان دادن آمریکا به جنایات جنگی و کشتار غیرنظامیان شد.

چین و روسیه نیز خواستار بسته شدن هرچه سریعتر زندان های مخفی آمریکا و زندان گوانتانامو شدند و در همین حال نماینده روسیه با اشاره به جنایات جنگی آمریکا در جنگ عراق و افغانستان، اقدامات نظامیان آمریکایی را موجب انزجار تمام جهانیان توصیف کرد.

وی در ادامه خواستار انجام تحقیقات درباره شکنجه زندانیان در پایگاه نظامی بگرام در افغانستان و زندان گوآنتانامو شد.

درحالی که شواهد و قرائن نشان دهنده شکنجه های سنگین در زندانهای آمریکا دارد، "هارولد کوح" مشاور حقوقی وزارت خارجه آمریکا با بی اعتنایی به نقض متعدد حقوق بشر در این کشور مدعی وجود آزادی کامل در آمریکا و عدم شکنجه زندانیان شد.

وی مدعی شد: دولت باراک اوباما صفحه رعایت حقوق بشر را برگردانده است و رفتارهای کاملا انسانی در شکنجه ها استفاده می شود.

اوضاع حقوق بشر در آمریکا درحالی امروز در نشست شورای حقوق بشر بررسی شد که "جرج بوش" رئیس جمهوری سابق آمریکا در کتاب تازه منتشر شده خود به نام "لحظات تصمیم گیری" اذعان کرده که به درخواست سیا برای اعمال شکنجه غرق مصنوعی علیه مظنونین به فعالیت های تروریستی پاسخ مثبت داده است. 

کد خبر 1185462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha