پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ آبان ۱۳۸۹، ۱۳:۲۷

جشنواره تصویر استاندارد/

کوثری: شناخت ادبیات ساختاری سینما استاندارد هنری را در پی دارد

کوثری: شناخت ادبیات ساختاری سینما استاندارد هنری را در پی دارد

یک تهیه ‌کننده سینما معتقد است اهالی سینما باید از افرادی استفاده کنند که الفبای فرهنگی جامعه و ادبیات ساختاری سینما را می‌شناسند.

به گزارش خبرنگار  مهر، جهانگیرکوثری؛ تهیه کننده سینما، گفت: استاندارد سازی در عرصه سینما بیشتر وجه صنعتی آن را در بر می گیرد و تا وضعیت تجهیزاتی سینما در این شرایط حداقلی بماند نمی توان در به کمال رساندن هنر و صنعت سینمای ایران خوش بین بود.

تهیه کننده "نسل جادویی" اظهارکرد: اگر سینماگران دغدغه مند اوایل انقلاب نبودند امروز کلمه‌ای با عنوان سینما در ایران وجود خارجی نداشت و البته آنچه امروز شرایط سینمای کشورمان را بغرنج تر می کند مدیریت سینمادارانی است که سالن‌های سینما را به ارث برده اند. 

وی با اشاره به روش‌های که می تواند تا حدودی سینما را به وجوه استاندارد نزدیک کند، افزود: اگر عوامل سینما از طریق تحصیلات آکادمیک به این حوزه وارد شوند و مسیر خود را در عرصه سینما به درستی طی کنند گام های محکمی برای ارتقای سطح محتوایی و ساختاری این هنر برداشته خواهد شد.   به گفته کوثری تحصیلات آکادمیک می تواند بخشی از زخم‌های وارده بر پیکره سینما را التیام بخشد.

تهیه کننده "خون بازی" با بیان اینکه بخشی از فرآیند استاندارد سازی هنری، به تعریف درست از ساختار فنی و صنعتی سینما باز می‌گردد، گفت: مدیریت صحیح اکران، اختصاص فرصت‌های مناسب به فیلم‌های فرهنگی و کاهش سطح نمایش کمدی‌های کم‌مایه از وجوه یک اکران صحیح منطبق بر استانداردهای تعریف شده به شمار می‌آید.

وی تاکید کرد: مشکل اکران حاصل حکومت سینماداران تاجری است که الفبای سینما را نمی‌شناسند و با نمایش کمدی‌های سطحی هویت اصلی سینمای ایران را زیر سوال برده‌اند، کوثری دراین باره بیان کرد: سینمایی که روزگاری نه چندان دور به عنوان شناسه  فرهنگ متعالی ایران را در مرزهای بین المللی منعکس می‌کرد، امروز به بازار تجارت افرادی تبدیل شده که به نام حمایت از سینمای عامه پسند، فرهنگ جامعه را می بلعند.

این تهیه کننده سینما تصریح کرد:چند سالی است  سینمای مبتذل قبل انقلاب  جای خود را به سینمای ضرباهنگی فعلی داده و این بحران تنها با برخورد قاطع مدیران فرهنگی قابل حل است. 

کد خبر 1185870

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha