پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ آبان ۱۳۸۹، ۱۱:۴۷

توسط سازمان تبلیغات اسلامی؛

دوره آموزش تربیت کودک در قم آغاز شد

دوره آموزش تربیت کودک در قم آغاز شد

قم - خبرگزاری مهر: دوره آموزش صحیح تربیت کودک در مجتمع فرهنگی نور وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی استان قم آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، مدیر مجتمع فرهنگی نور قم صبح سهشنبه در حاشیه برگزاری این دوره در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: این دوره آموزشی با هدف آموزش صحیح تربیت کودک از دوران بارداری تا پایان مقطع ابتدایی در مجتمع فرهنگی نور قم آغاز شده است.

حسن محمدیتبار افزود: دوره آموزش صحیح تربیت کودک ویژه بانوان دارای فرزند و یا در آستانه مادرشدن است که خوشبختانه این دوره با استقبال بانوان مواجه شده است.

وی از ثبت نام 48 نفر از بانوان در این دوره آموزشی خبر داد و افزود: این دوره آموزشی در 12 جلسه برگزار میشود و بانوان شرکت کننده مجموعا 18 ساعت آموزشهای لازم را فرا میگیرند.

محمدیتبار تصریح کرد: مجتمع فرهنگی نور برنامههای فرهنگی، آموزشی و تربیتی متنوعی برای ارتقای جایگاه خانواده و تربیت صحیح فرزندان در دست اجرا دارد.

لازم به ذکر است در دوره آموزش صحیح تربیت کودک حسن محمدیتبار و خانم سلیمانی از اساتید دانشگاه مباحث مربوط به تربیت کودک از نظر فیزیولوژی و روانشناسی تدریس میکنند.
 

کد خبر 1188240

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha