به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، حبیب الله ظهر سه شنبه در نطق پیش از دستور شورای شهر گرگان افزود: بسیاری از مصیبتهایی که باعث فراق، جدایی و طلاق و آوارگی کودکان بی گناه می شود. متاسفانه سرگشتگی خانواده هایی که با گرفتاری های فراوانی در این زمینه دست و پنجه نرم می کنند، ناشی از تجمل گرایی و گرایش به افراط و تفریط است.
وی اظهار داشت: بسیار تاسف می خورم که جامعه روستانشین و شهرنشین امروز ایران به قدری دچار تجمل گرایی شده که پیامدها و نابسامانی های ناشی از آن تمام ابعاد زندگی اجتماعی را فراگرفته است و تنها راهکار حل این معضلات اجتماعی را گرایش به فرهنگ ملی و دینی و پیشه کردن قناعت می دانم که گنجی ناپایان برای رسیدن به آرامش است.
وی با بیان اینکه عمر شورای این دوره رو به اتمام است، تاکید کرد: باید سعی کنیم بر اساس مسئولیتهایی که به ما واگذار شده است قدر گذر لحظات و بودن در کنار یکدیگر را بدانیم و برای خدمت به شهروندان تلاش کنیم که به قول خیام "روزی که از این جهان فانی گذریم/ با هفت هزار سالگان همسفریم".
قلیش لی افزود: بنابراین فرصت کوتاهی که داریم، بر اساس سیر تحول و تطور آدم شدن که عمری به درازای آفرینش و هستی دارد و بنا به آموزش قرآن کریم این زندگی مسئولیت بزرگی برای ما به همراه آورده است.
رئیس شورای شهر گرگان افزود: با کنار هم بودن و دست در دست هم دادن می توانیم به تمام خواسته ها و اهداف عالیه برای توسعه این شهر و دیار تحقق ببخشیم که به قول نیما یوشیج "من، دست من کمک ز دست شما می کند طلب/ امدادی ای رفیقان با من/ یک دست بی صداست".
وی افزود: این سخن همه اهل دل است که هیچ اتفاق فرخنده ای در زندگی اجتماعی انسان رخ نمی دهد مگر اینکه سه موضوع قبل از آن اتفاق بیفتد؛ اول آنکه تغییری در افکار و وجود فرد رخ دهد، بعد همراهی و همدلی در کار جمعی و سوم دندان بر جگر گذاشتن و تحمل کردن برخی دشواری ها به خاطر حفظ حقوق اجتماعی.
قلیش لی خطب به اعضای شورای شهر گرگان گفت: یکدیگر را تحمل کنیم و حرمت یکدیگر را پاس بداریم و با هم به دور از همه گرایشهای ویژه که در تفکر، دید و جهان بینی ماست، همدل و همراه شویم که این تضاد در رفتار، افکار و عقاید جلوه ای از گوناگونی زیباییهای هستی است و نباید در قضاوتهای منصفانه ما تاثیرگذار باشد.
نظر شما