پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ آبان ۱۳۸۹، ۱۵:۵۳

با مصوبه مجلس ؛

دولت موظف به متمرکز کردن ساخت و سازها در وزارت مسکن شد

دولت موظف به متمرکز کردن ساخت و سازها در وزارت مسکن شد

دولت به منظور حذف تشکیلات موازی و تمرکز ساخت و ساز ساختمان های دولتی و عمومی موظف شد امور برنامه ریزی و اجرای ساختمان های مزبور را در وزارت مسکن و شهرسازی متمرکز کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر روز سه شنبه مجلس و در ادامه بررسی جزئیات برنامه پنجم توسعه مقرر کردند به منظور یکپارچه سازی، ساماندهی و رفع موازی کاری در نظام آماری کشور اقداماتی انجام شود.

بر اساس این مصوبه مرکز آمار ایران مرجع رسمی تهیه، اعلام و انتشار آمارهای رسمی کشور است. همچنین مرکز آمار ایران حداکثر ظرف سال اول برنامه با همکاری دستگاه های اجرایی نسبت به تهیه برنامه ملی آماری کشور مبتنی بر فناروی های نوین با رعایت استانداردها و ضوابط تولید و انتشار آمارهای رسمی استقرار نظام آمارهای ثبتی، استقرار و تغذیه مستمر پایگاه اطلاعات آماری کشور اقدام خواهد کرد. این برنامه با پیشنهاد مرکز آمار ایران و تصویب شورای عالی آمار برای دستگاه های اجرایی لازم الاجرا است.

بر اساس این مصوبه مجلس به دستگاه های اجرایی اجازه داده می شود در حدود وظایف قانونی خود و در چارچوب ضوابط و استانداردهای مورد تایید شورای عالی آمار نسبت به تولید آمار تخصصی حوزه مربوط به خود اقدام کنند.

نظارت بر حسن اجرای این ماده بر عهده نظارت راهبردی رئیس جمهور و در صورت تفویض با معاونت ذیربط آن (رئیس مرکز آمار ایران) است.

نمایندگان مجلس در بند دیگری مقرر کردند به منظور ایجاد یکنواختی در امر تولید نقشه و اطلاعات مکانی در کشور، راهبری، هماهنگی و اقدامات مورد نیاز در زمینه کلیه فعالیت های مرتبط با نقشه برداری و اطلاعات مکانی، عکسبرداری هوایی، تهیه و تولید نقشه های پوششی و شهری در مقیاس های مختلف و نظارت بر آن در بخش غیر نظامی، بر عهده سازمان نقشه برداری کشور است.

ضوابط، دستورالعمل ها و استانداردهای مربوطه توسط معاونت راهبردی رئیس جمهور تهیه و ابلاغ می شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ماده دیگری از برنامه پنجم دولت را موظف کردند به منظور حذف تشکیلات موازی، تمرکز ساخت و ساز ساختمان های دولتی عمومی و قوه مجریه، ارتقاء کیفیت ساخت و ساز و نیز لزوم رعایت مقررات و ضوابط و استانداردها، امور برنامه ریزی، مطالعه، طراحی و اجرای ساختمان های مذکور را در وزارت مسکن و شهرسازی (سازمان مجری ساختمان ها) تاسیسات دولتی و عمومی متمرکز کند.

وزارتخانه های آموزش و پرورش و اطلاعات و نیروهای مسلح، سازمان انرژی اتمی و مواردی که به پیشنهاد معاونت به تصویب هیئت وزیران می رسد از شمول این حکم مستثنی است.

معاونت توسعه و سرمایه انسانی موظف شد تا پایان سال اول برنامه نسبت به اصلاح ساختار دستگاه هایی که به ساخت و ساز ساختمان های عمومی و دولتی می پردازند، اقدام کند.

بر اساس تبصره این ماده از سال دوم برنامه پیش بینی اعتبار ساخت و ساز برای سایر دستگاه ها ممنوع است.

کد خبر 1188501

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha