پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مهر ۱۳۸۳، ۱۸:۵۷

از سوي رئيس دفتر و مشاور ارشد شارون صورت گرفت :

افشاي توطئه مشترك آمريكا و اسرائيل براي تضييع حقوق ملت فلسطين و جلوگيري از ايجاد كشور مستقل فلسطيني

افشاي توطئه مشترك آمريكا و اسرائيل براي تضييع حقوق ملت فلسطين و جلوگيري از ايجاد كشور مستقل فلسطيني

افشاگري رئيس دفتر نخست وزير رژيم صهيونيستي پيرامون اهداف طرح جداسازي ، پرده از نيت هاي شوم شارون برداشت . جلوگيري از تشكيل كشور مستقل فلسطيني ، بازگشت آوارگان و امتناع از حل مساله بيت المقدس اهداف اساسي اين طرح هستند كه بوش و كنگره نيز با آن موافقت كرده اند .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه هاي البيان، الحيات، هاآرتص و خبرگزاري آسوشيتدپرس ، اظهارات صريح اين مقام ارشد رژيم صهيونيستي سيلي محكمي به اكثر روساي جمهور آمريكا كه با سياست هاي اين رژيم همسوبودند وارد كرد و صداقت آنها را در ديدگاه اين كشور در حل مناقشه خاورميانه زيرسوال برد.

**  افشاي نيت هاي شوم شارون و همدستي آمريكا و اسرائيل براي جلوگيري از تشكيل كشور مستقل فلسطين**

دوف وايس گلاس مشاور ارشد آريل شارون نخست وزير رژيم صهيونيستي ميهمان تقريبا هميشه مقيم واشنگتن از توافق اسرائيل و آمريكا براي خط زدن تشكيل كشور فلسطين به طور كامل از دستور كار مذاكرات خود و عدم برچيدن و تخليه شهرك هاي يهودي نشين در كرانه باختري پرده برداشت .

اظهارات فايسگلاس در حالي مطرح مي شود كه ارتش اشغالگر براي هشتمين روز پياپي به حملات تمام عيارش به نوار غزه ادامه مي دهد روز گذشته در جريان اين تجاوزات شش تن شهيد و 10 كودك زخمي شدند امروز هم تانك هاي اسرائيلي به بيت لاهيا يورش بردند و بر اثر شليك گلوله هاي تانك دو كودك فلسطيني به خاك و خون كشيده شدند.

اسرائيل به وتوي پيش نويس قطعنامه اعراب بر ضد اين رژيم از سوي آمريكا اكتفا نكرد اين پيش نويس خواستار عقب نشيني صهيونيست ها از غزه و توقف عمليات آدمكشي در اين منطقه شده بود كه آمريكا آن را طبق معمول وتو كرد و  به شارون براي ادامه جناياتش بر ضد ملت فلسطين چراغ سبز نشان داد.

تاكنون بيش از 87 تن شهيد كه اكثر آنها زنان و كودكان و صدها تن ديگر زخمي شده اند.

فايسگلاس به صراحت گفت : هدف از طرح جداسازي يكجانبه شارون توقف روند سياسي يعني جلوگيري از تشكيل كشور مستقل فلسطيني و جلوگيري از بررسي مسائل بيت المقدس و آوارگان و مرزها بود(نه چيز ديگر)

وي در گفتگو با روزنامه هاآرتص افزود: دستاورد و موفقيت مركزي طرح شارون توقف روند سياسي به صورت قانوني بوده است.

زئيف شيف تحليلگر نظامي اسرائيلي در مقاله اي توضيح بيشتري درباره اهداف تجاوز همه جانبه اسرائيل به نوار غزه كه هر روز ابعاد شديدتري به خود مي گيرد، مي دهد .وي مي گويد : هدف از اين حملات تامين ادامه حيات شهرك هاي يهودي نشين در كرانه باختري كه فايسگلاس تاكيد كرد تا ابد باقي خواهد ماند، مي باشد.

 شيف نوشت : عمليات نظامي در غزه هيچ ربطي به شليك موشك هاي قسام حماس به شهرك سديروت ندارد، بلكه اين عمليات براي اين است كه فلسطينيان ببينند در صورتي كه شيوه شليك قسام را به كرانه باختري منتقل كنند چه برسرشان خواهد آمد

دف حقيقي طرح عقب نشيني يك جانبه شارون سنگ اندازي در مسير تشكيل كشور فلسطيني تا ابد است كه با تبريك و حمايت آمريكا روبرو شده است در حقيقت آمريكا با وتوي قطعنامه ضد اسرائيلي در شوراي امنيت ازتداوم جنايات اين رژيم در غزه حمايت كرد.

رئيس دفتر شارون  تصريح كرد : با حمايت بوش و كنگره آمريكا طرح تشكيل كشور فلسطين و جلوگيري از بازگشت آوارگان وحل مساله بيت المقدس و مرزها با تمام مفاهيمش تا زمان نامشخص از دستور كار ما خارج شده است .

فايسگلاس اعتراف كرد كه يكي از دلايل ارائه طرح جداسازي حمايت گسترده از طرح ژنو و گسترش پديده مخالفت با خدمت نظامي در ارتش اسرائيل بود.

وي گفت: اكنون شارون مي تواند با قدرت بگويد ما گام جدي داريم كه منجر به عدم تخليه 190 هزار شهرك نشين از مجموع 240 هزار تن از نوار غزه خواهد شد.

رئيس دفتر شارون افزود: دستاورد مركزي طرح جداسازي كه در عمل حاصل شده است، جلوگيري از تشكيل دولت فلسطين با مخاطرات امنيتي پيرامون آن كه شامل تخليه شهرك ها و بازگشت آوارگان و تقسيم بيت المقدس است كه تمام اين مسائل در حال حاضر بلوكه و متوقف شده است آمريكايي ها هم كاملا با ما توافق كردند كه برخي شهرك ها هرگز تخليه نخواهد شد و  ديگر شهرك ها نيز تنها پس از آنكه فلسطينيان به فنلاندي ها تبديل شوند درباره آنها تصميم گيري مي شود، اين است اهميت آنچه ما انجام داديم .

اين مسئول اسرائيلي كه اخيرا از واشنگتن بازگشته است مي گويد در واقع طرح جداسازي يك طرح فرماليته و تشريفاتي است

دفتر شارون فورا براي ترميم رسوايي نيت هاي شوم خود با عجله در بيانيه اي اعلام كرد: آريل شارون نخست وزير از نقشه راه حمايت مي كند تنها طرح صلحي كه مي تواند اجازه دهد درمسير دستيابي به توافقنامه سياسي بادوام پيشرفت حاصل شود.

                                      **    موضعگيري تشكيلات ها خود گردان  و حماس **

 از سوي ديگر نبيل شعث وزير امور خارجه تشكيلات خودگردان فلسطين بر موضع آمريكا در قبال نيت هاي واقعي شارون تكيه كرد و به آسوشيتدپرس گفت : فايسگلاس ادعا مي كند كه آمريكايي ها از اين طرح حمايت مي كنند  ما دوست داريم توضيح آمريكايي ها را در اين مورد بشنويم .

اين مساله همزمان با حمايت دولت آمريكا از جنايات پياپي رژيم صهيونيستي در شمال نوار غزه با وتوي قطعنامه ضد اسرائيلي از سوي اين كشور صورت مي گيرد قطعنامه اي كه خواستار توقف اين عمليات شده بود.

تشكيلات خودگردان وتوي آمريكا را باعث بستن درهاي ديپلماتيك و تاكيدي بر ميزان تحقير امت عرب از سوي واشنگتن خواند.

در حالي كه منابع اسرائيلي مي گويند: تجاوز نظامي تا يكشنبه آينده دستكم ادامه خواهد يافت، جنبش حماس تهديد كرد با موشك هاي پيشرفته جديد اشغالگران را غافلگير خواهد كرد.

يك منبع مسئول در جنبش حماس در بيانيه اي ابراز عقيده كرد: موضع واشنگتن ننگين و شرم آور است و جنايت اخلاقي بزرگي است كه دولت آمريكا را بار ديگر روياروي ملت هاي مستضعف قرار مي دهد .

وي افزود: آمريكا مسئوليت عواقب ناشي از موضع گيري خود را بر عهده دارد و ما اين كشور را شريك جنايات اسرائيل بر ضد ملت فلسطين مي دانيم .

از سوي ديگر راديو رژيم صهيونيستي گزارش داد شارون با مسئولان ارتش و اطلاعات رايزني هايي انجام داده است و از آنها خواسته است به عمليات نظامي در غزه ادامه دهند تا عمليات شليك موشك هاي قسام متوقف شود .

اين راديو افزود: اگر مشخص شود كه عمليات شليك موشك ها كاهش يافته است احتمال دارد عمليات " روزهاي ندامت " در روزهاي آينده پايان يابد.

                                       ** خوش بيني بيهوده برخي سران عرب به طرح شارون **

 

طرح جداسازي شارون روند صلح را متوقف مي كند و مانع از تشكيل كشور مستقل فلسطين مي شود طرحي كه با موافقت بوش و كنگره آمريكا روبرو شده است.

اعترافات دوف فايسگلاس رئيس دفتر آريل شارون يكي از معماران طرح جداسازي شارون كه به صراحت هدف از آن را جلوگيري از تشكيل كشور فلسطين و حل مساله مرزها و آوارگان اعلام كرد، پوششي را كه جريان هاي عربي و بين المللي تلاش مي كردند سرهاي خود را در آن پنهان كنند، متلاشي مي كند ، كشورهاي عربي و جريان هاي بين المللي  به اين طرح با خوش بيني نگاه مي كردند و تلاش مي كردند با اعمال فشار بر فلسطينيان تعامل با آن را به عنوان بخشي از نقشه راه قلمداد كنند.
 
     *** چرا شارون طرح جداسازي (عقب نشيني يك جانبه از غزه) ***

دوف فايسگلاس رئيس دفتر شارون  درباره دلايلي كه منجر به تهيه طرح جداسازي از سوي نخست وزير رژيم صهيونيستي شد مي گويد: در اوايل پائيز 2003 ما اين نكته را كه همه چيز لاينحل مانده است و به رغم اينكه آمريكايي ها به جاي اينكه ما را سرزنش كنند فلسطينيان را مورد عتاب قرارداند اريك (آريل شارون) درك كرد كه آنها (فلسطينيان ) ما را به حال خود رها نخواهند داد زمان به نفع ما كار نمي كرد فرسايش داخلي و جهاني در عين حال تمام چيز در سطح داخلي از جمله اقتصاد فروپاشيده و و متلاشي مي شود و طرح ژنو مورد تاييد گسترده قرار گرفته بود آنگاه نامه هاي افسران و خلبانان مخالف خدمت نظامي نيز به ما ضربه زد سخن از جواناني كه ادا واطوار عجيبي از خود نشان مي دادند و حلقه در بيني هاي خود قرار مي دادند واقعااينها بهترين جوانان ما هستند.

            ***   اسرائيلي ها عليه شارون ***

پس از آنكه اظهارات فايسگلاس نقاب از چهره شارون برداشت و بار ديگر ثابت كرد كه اين دولت به دنبال تحكيم اشغال از خلال لگدمال كردن تمام احتمالات وقوع عمليات سياسي  است، برخي احزاب اسرائيلي با خشم با اين مساله برخورد كردند، آنها   خواهان سرنگوني شارون شده اند.

شيمون پرز رهبر حزب كار اسرائيل گفت : هر كس به دنبال تحقق نيمه صلح است نيمه جنگ را نيز جلب مي كند.

يوسي بيلين رئيس فراكسيون " ياحد" در پارلمان رژيم صهيونيستي "كنيست" يكي از تهيه كنندگان طرح ذلت بار ژنو درباره اظهارات فايسگلاس مي گويد : اين اظهارات نيت هاي خطرناك شارون را افشا مي كند ، وي اردوگاه صلح اسرائيل را به سرنگون كردن شارون فراخواند.

همچنين عزمي بشاره نماينده عرب كنيست اسرائيل گفت: اظهارات فايسگلاس تاكيدي بر گفته هاي ما است كه طرح جداسازي از يك طرف نه تنها بخشي از راه حل و نه گامي به سوي صلح سياسي است بلكه گامي براي جلوگيري از هر گونه راه حل مسالمت آميز و مذاكرات است عمليات جنايتكارانه كه ارتش شارون انجام مي دهد بخشي از طرح جداسازي است كه مي خواهد آن را با تانك ها عملي كند.

بشاره افزود: تنها نقشه راهي كه شارون مي شناسد راهي است كه تانك ها خانه هاي غير نظاميان فلسطيني را منهدم مي كند و راهي كه گلوله ها اجساد فلسطينيان را مي شكافد.

 

کد خبر 118857

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha