پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ آبان ۱۳۸۹، ۱۲:۴۶

مرکز داده های استانی در شبکه ملی اطلاعات راه اندازی می شود

مرکز داده های استانی در شبکه ملی اطلاعات راه اندازی می شود

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور از راه اندازی مرکز داده های استانی همزمان با مرکز داده های ملی در شبکه ملی اطلاعات خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، علی حکیم جوادی پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم افتتاحیه دومین سمینار عصر اطلاعات، افزود: آمادگی های لازم از سوی استانداری و مخابرات آذربایجان شرقی اعلام شده و به زودی این مرکز داده ها در این استان و سایر استان های کشور راه اندازی می شود.

حکیم جوادی شبکه ملی اطلاعات را شاهرگ اصلی برای حضور اطلاعات در کشور عنوان کرد و یادآور شد: وزارت ارتباطات شبکه ملی اطلاعات را تا پایان برنامه پنج ساله راه اندازی می کند.

وی اظهار داشت: با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات دسترسی به دولت الکترونیک به راحتی امکان پذیر خواهد بود.

الکترونیکی شدن 100 هزار مدرسه طی دو سال آینده

رئیس سازمان فناوری اطلاعات از الکترونیکی شدن بیش از 100 هزار مدرسه طی دو سال آینده خبر داد و گفت: این مدارس به شبکه ملی وصل شده و با یکدیگر مرتبط می شوند.

حکیم جوادی اظهار داشت: هم اکنون بیش از 30 هزار سرویس و خدمت الکترونیکی در آموزش و پرورش کشور ارائه می شود.

وی با تاکید بر لزوم تلاش برای تولید محتوا در زمینه فناوری اطلاعات در کشور، گفت: با استفاده از فناوری اطلاعات با کمترین هزینه می توان اشتغال زایی کرد.

حکیم جوادی تصریح کرد: عدالت اجتماعی در سایه ایجاد کشوری بر پایه و زیر ساخت های فناوری اطلاعات است.

وی اضافه کرد: با ترویج فناوری اطلاعات، محرومیت ها به حداقل رسیده و بعد مسافت معنای خود را از دست می دهد.

فناوری اطلاعات باید نقش کلیدی در صنایع بزرگ ایفا کند

معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات اظهار داشت: فناوری اطلاعات باید نقش کلیدی و اساسی را در صنایع بزرگ کشور ایفا کند.

حکیم جوادی اضافه کرد: نقش غناوری اطلاعات به قدری وسیع است که در هیچ کجای دنیا صنعتی وجود ندارد که از فناوری اطلاعات در آن استفاده نشود.

وی ادامه داد: به کارگیری فناوری اطلاعات در صنایع منجر به افزایش راندمان و بهره وری می شود.

سهم فناوری اطلاعات در تولید ناخالص ملی باید افزایش یابد

معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات تاکید کرد: سهم فناوری اطلاعات در تولید ناخالص ملی کشور باید افزایش یابد.

حکیم جوادی تصریح کرد: در تمام حوزه های اثرگذار در تولید ناخالص ملی فناوری اطلاعات باید نقش اساسی را ایفا کند.

وی ادامه داد: باید صنایع را تغییر داده و وارد حوزه هایی شویم که سهم بیشتری در تولید ناخالص ملی دارند.

حکیم جوادی خاطرنشان کرد: هم اکنون 31 درصد تولید ناخالص ملی به چهار صنعت نفت، خودرو، بانکداری و بیمه تعلق دارد.

وی با اشاره به پارامترهای حساس دنیا در فناوری اطلاعات، گفت: متاسفانه حجم اطلاعات دریافتی ایران بیشتر از اطلاعات ارسالی است.

حکیم جوادی ادامه داد: این در حالی است که فرهنگ و سنت ایرانی می تواند بخش عمده فناوری اطلاعات را در بر بگیرد که در این راستا ارسال داده ها از سوی ایران باید افزایش پیدا کند.

دنیای فناوری اطلاعات نیازمند مدیریت است

معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه اکنون عصر اطلاعات را پشت سر گذاشته و به عصر انفجار اطلاعات رسیده ایم، گفت: دنیای فناوری اطلاعات نیازمند مدیریت است.

حکیم جوادی اظهار داشت: این عصر عامل ایجاد دردسرهایی است و زنگ خطر را به صدا درآورده است.

وی ادامه داد: باید با استفاده از تکونومی یعنی ترکیب تکنولوژی و اقتصاد در کنار یکدیگر موضوع های مهندسی اجتماعی را در کنار پیشرفت تکنولوژی در اختیار پیشرفت دانش بشری قرار دهیم.

گفتنی است دومین سمینار دو روزه عصر اطلاعات با رویکرد فناوری های نوین، توسط دانشگاه تبریز و مرکز نخبگان شهید فهمیده غرب کشور از پنج شنبه در دانشکده برق دانشگاه تبریز آغاز به کار کرد.

کد خبر 1189695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha