پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ آبان ۱۳۸۹، ۱۶:۵۳

سرپرست اداره کل راه و ترابری مازندران منصوب شد

سرپرست اداره کل راه و ترابری مازندران منصوب شد

ساری - خبرگزاری مهر: وزیر راه و ترابری در حکمی، سید علی اسد را به سمت سرپرست اداره کل راه و ترابری مازندران منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با صدور حکمی از سوی حمید بهبهانی وزیر راه و ترابری ، سید علی اسد معاون راهداری اداره کل راه و ترابری مازندران به سمت سرپرستی این اداره کل منصوب شد.

با توجه به در گذشت جانسوز مرحوم موسی رحیمی مدیرکل فقید و تلاشگر راه و ترابری مازندران سید علی اسد به سمت سرپرست اداره کل راه و ترابری مازندران منصوب شد.
 
در بخشی از این حکم وزیر راه و ترابری خطاب به اسد آمده است: امید است با اتکال به خداوند متعال در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مصوبات دولت خدمتگزار و تعامل ، همکاری و هماهنگی با مسئولین استان و استفاده بهینه از کلیه توان و امکانات آن اداره کل نسبت به انجام امور محوله ، به ویژه نگهداری مطلوب راههای حوزه استحفاظی کوشا و موفق باشید.
 
حکم سرپرستی اسد توسط حسن نیا معاون راهداری و هماهنگی امور استان ها و با حضور تمامی معاونین و روسای ادارات ستادی این اداره کل به وی تسلیم شد.
 
به گزارش مهر، مدیرکل فقید راه و ترابری مازندران شنبه شب گذشته بر اثر سانحه رانندگی در جاده کله بست بابلسر دارفانی را وداع گفت.
کد خبر 1189824

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha