به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، علی شمس در بازدید از زندان مرکزی شیراز با بیان اینکه مدرسه قرآنی این زندان کاری بزرگ و بی نظیر است، گفت: این طرح قرآنی را تاکنون در هیچ جای کشور اینگونه مشاهده نکرده ام.
وی افزود: قرآن و آموزه های دینی در پیشگیری از وقوع جرم نقش بسزایی ایفا می کنند از این رو قرائت قرآن و مفاهیم آن، هر کدام دریایی از نعمتها بوده که نه تنها خود فرد را بلکه خانواده، فرزند و زندگی انسان را نیز دگرگون می سازد.
معاون سلامت و اصلاح و تربیت سازمان زندانهای کشور با حضور در بین مددجویان قرآنی زندان مرکزی شیراز گفت: فرآیند اصلاح و تربیت در زندانها، فرآیند طولانی است که از سالها قبل مورد توجه سازمان زندانها قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: این فرآیند در زندان مرکزی شیراز هم از نظر فیزیکی و هم نوع منش، گفتار و رفتار با مددجویان نسبت به سالهای پیشین تغییرات چشمگیری داشته است.
نظر شما