- مقام های امنیتی خبر دادند: نیروهای طالبان به یک فرودگاه و یک پایگاه نظامی متعلق به نیروهای خارجی در جلال آباد در شرق افغانستان حمله کردند.
- سازمان ملل از تشکیل دولت جدید در عراق استقبال کرد.
- سازمان های مردم نهاد در دانمارک خواستار تعقیب و محاکمه جرج بوش رئیس جمهوری سابق آمریکا به خاطر جنایت علیه بشریت شدند.
- دریادار مایک مولن رئیس ستاد مشترک آمریکا: ملاهای بی سواد و پیروانشان چالش جدید آمریکا در حال حاضر بشمار می روند/ وی همچنین از لزوم بازنگری در سیاست بازدارندگی آمریکا در قرن بیست و یکم خبر داد.
- پلیس بین الملل حکم دستگیری دو اسرائیلی متهم به قاچاق اعضای بدن انسان را صادر کرد.
- نیمی از روس ها دولت خود را دموکراتیک نمی دانند.
-سربازان اسرائیلی به یک تظاهرات مسالمت آمیز از سوی فلسطینی که علیه دیوار نژادپرستانه در گرانه باختری اعتراض می کردند یورش بردند.
- پلیس روسیه به یک تظاهرات غیر قانونی و بدون مجوز حمله کرد.
- وزارت امور خارجه اعلام کرد که توسعه شهرک ها راه های از سرگیری مذاکرات صلح را از بین می برد.
- صائب عریقات مذاکره کننده ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی دولتی را که آماده پیشبرد صلح باشد در اختیار ندارد.
نظر شما