پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۳۵

حبیب زاده در گفتگو با مهر :

تفاهمنامه 3 جانبه اعزام نیروی کار به خارج اجرایی می‌شود

تفاهمنامه 3 جانبه اعزام نیروی کار به خارج اجرایی می‌شود

قائم مقام وزیر کار در امور بین الملل با بیان اینکه نمی توان با عدد و رقم در بازار کار جهانی صحبت کرد، اعلام کرد: تفاهمنامه 3 جانبه اعزام نیروی کار به خارج کشور بین کاریابی‌ها، وزارت کار و سازمان توسعه تجارت به‌زودی وارد فاز اجرایی می‌شود.

توکل حبیب زاده در گفتگو با مهر در پاسخ به این سئوال که آیا در برنامه پنجم توسعه برای اعزام نیروی کار به خارج از کشور هدف‌گذاری شده است؟ گفت: اصلا اگر در گذشته و در طول برنامه چهارم نیز چنین موضوعی هدفگذاری شده باشد، نمی تواند درست باشد.

عدد و رقم در بازار جهانی جایی ندارد

قائم مقام وزیر کار و امور اجتماعی در امور بین الملل به موضوع اعزام 100هزار نفر نیروی کار به خارج از کشور در طول برنامه چهارم توسعه اشاره کرد و اظهار داشت: نمی توان با عدد و رقم در بازار کار جهانی صحبت کرد.

حبیب زاده ادامه داد: باید تلاش شود تا جایی که ممکن است با توجه به وضعیت حاکم بر اقتصاد کشورهای مهاجر پذیر این موضوع را فعال کرد و حال ممکن است این تعداد 1 نفر باشد یا 100هزار نفر.

توافق برای حمایت از اعزام نیرو به خارج

وی سپس به موضوع مربوط به توافق 3 جانبه بین وزارت کار و امور اجتماعی، سازمان توسعه تجارت ایران و همچنین کاریابیهای بین المللی اشاره کرد و افزود: در قالب یک تفاهم نامه با سازمان توسعه تجارت برای حمایت مالی از کاریابیهای بین المللی در بحث اعزام نیروی کار به خارج کشور، اقداماتی صورت خواهد پذیرفت.

این مقام مسئول در وزارت کار و امور اجتماعی با تاکید بر انجام توافقات کلی در این طرح، گفت: در این زمینه یک توافق 3 جانبه ای داریم که متن آن هم تهیه و به امضا رسیده ولی قرار است با یک تاخیری در بحث امضای نهایی آن، کار دنبال شود.

به گفته حبیب زاده، برای انجام این توافقنامه 3 جانبه مشکل خاصی وجود ندارد و به زودی نهایی خواهد شد. هدف از این تفاهمنامه 3 جانبه نیز این است که کاریابی‌های خارجی بتوانند از مشوقها و امتیازاتی که سازمان توسعه تجارت خارجی ارائه می کند، بهره مند شوند.

کمک مالی برای اعزام کارجو

قائم مقام وزیر کار و امور اجتماعی در امور بین الملل خاطر نشان کرد: تشکلهای صنفی برای صدور خدمات فنی و مهندسی، حمایتهای مالی خواهند شد.

وی تاکید کرد که بر اساس توافقات انجام شده و با نهایی شدن آن، برای هر مورد اعزام نیروی کار به خارج کشور و به شرط انجام مراحل کار به صورت قانونی، 300 تا 400 دلار به کاریابی‌های بین المللی پرداخت شود.

کد خبر 1191093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha