پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ آبان ۱۳۸۹، ۱۵:۲۱

دفتر خدمات بیمه ای باشگاه تراکتورسازی تبریز افتتاح شد

دفتر خدمات بیمه ای باشگاه تراکتورسازی تبریز افتتاح شد

تبریز - خبرگزاری مهر: در آستانه عید سعید قربان و برای نخستین بار در بین باشگاه های ورزشی کشور، دفتر خدمات بیمه ای باشگاه تراکتورسازی تبریز با حضور مدیران و مربیان و دست اندرکاران این باشگاه فرهنگی ورزشی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، جمشید خطیبی، قائم مقام باشگاه تراکتورسازی ظهر یکشنبه در آیین افتتاح این دفتر خدمات بیمه ای گفت: تاسیس دفتر خدمات بیمه ای در راستای سیاست خوداتکایی باشگاه تراکتورسازی تبریز است.

وی با بیان اینکه همه سود و کارمزد خدمات بیمه ای ارائه شده از طریق این دفتر در اختیار باشگاه تراکتورسازی قرار خواهد گرفت،‌ افزود: با بهره گیری از مزایای این طرح، بخشی از هزینه های باشگاه مردمی تراکتورسازی تامین می شود.

به گفته قائم مقام باشگاه تراکتورسازی تبریز، تامین 30 درصد از هزینه های باشگاه تراکتورسازی از محل سود حاصل از فعالیت دفتر خدمات بیمه ای این باشگاه پیش بینی شده است.

فرزا کمالوند سرمربی باشگاه تراکتورسازی تبریز هم در این مراسم گفت: با تغییر وتحولات ایجاد شده در مدیریت باشگاه تراکتورسازی و حضور سردار جعفری به عنوان مدیرعامل در این باشگاه، اتفاقات مبارکی رخ داده که تاسیس دفتر خدمات بیمه ای یکی از این اتفاقات خوب است.

کمالوند، از همه هواداران باشگاه تراکتورسازی تبریز دعوت کرد با انجام امور بیمه ای خود از طریق نمایندگی این باشگاه،‌ تیم را در رسیدن به قله های موفقیت یاری کنند.

در حاشیه افتتاح این دفتر، رئیس شعبه تبریز و مدیر بیمه گذاران بزرگ بیمه رازی پیشنهاد برگزاری مسابقات چندجانبه فوتبال در فرجه بین دو نیم فصل رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور با حضور تراکتورسازی و چند تیم مطرح دیگر در داخل و یا خارج از کشور را داد که مورد استقبال مسئولان باشگاه تراکتورسازی از جمله فراز کمالوند قرار گرفت. 

دفتر خدمات بیمه ای باشگاه تراکتورسازی تبریز با مشارکت بیمه رازی - اسپانسر تیم تراکتورسازی در رقابت های لیگ برتر کشور- راه اندازی و انواع خدمات بیمه ای با تخفیف ویژه به متقاضیان خصوصاً هوادارن تیم فوتبال تراکتورسازی ارائه می شود.

کد خبر 1191693

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha