پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ آبان ۱۳۸۹، ۱۴:۳۷

به مدت چهار سال؛

دبیر علمی همایشهای "قرآن و مسائل جامعه معاصر" منصوب شد

دبیر علمی همایشهای "قرآن و مسائل جامعه معاصر" منصوب شد

قم - خبرگزاری مهر: حجتالاسلام عبدالرضا ایزدپناه از رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به مدت چهار سال به عنوان "دبیر علمی همایش‌های بین المللی قرآن و مسائل جامعه معاصر" انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، همایش بین المللی «قرآن و مسایل جامعه معاصر» سال آینده در ایران و یا یکی از کشورهای اسلامی برگزار میشود و دبیرخانه دائمی قرآن و جامعه معاصر در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی تأسیس شد.

حجتالاسلام احمد مبلغی در بخشی از حکم خود خطاب به حجتالاسلام ایزدپناه آورده است: با توجه به دو مقوله «فراعصری» و «جهانی بودن» قرآن کریم، گشودن باب همفکری و هم اندیشی درباره مسائل اساسی بشر معاصر در عرصه‌های بین المللی یک ضرورت جدی میباشد.

حجتالاسلام مبلغی در حکم انتصاب دبیر علمی همایش‌های بین المللی قرآن کریم و مسائل جامعه معاصر خاطرنشان کرد: حجتالاسلام ایزدپناه از فرهیختگان و افتخارات حوزه علمیه و برخوردار از مراتب و تجارب ارزشمندی در قرآن پژوهی هستند از این رو ایشان را  به مدت چهار سال به سمت دبیر علمی همایش‌های بین المللی قرآن کریم و مسائل جامعه معاصر منصوب می‌کنم.

وی همچنین از تلاش‌های حجتالاسلام یوسفی مقدم که در راه‌اندازی دبیرخانه همایش و برگزاری نشست‌های مقدماتی آن کوشش‌های فراوانی را انجام داده بود، تقدیر کرد.

حجتالاسلام ایزدپناه، عضو هیئت امنای دفتر تبلیغات اسلامی و از اساتید برجسته حوزه علمیه قم است. وی سابقه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و رئیس حوزه ریاست این قوه را در کارنامه خود دارد و هماکنون علاوه بر تدریس و تحقیق، سردبیری چند نشریه را بر عهده دارد.

کد خبر 1192420

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha