عیسی پایین محلی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان درباره دانش آموزان محله حسن آباد گرگان افزود: اختلافات محلی هیچ ارتباطی به آموزش و پرورش ندارد.
وی اظهار داشت: دانش آموزان در مدرسه امنیت دارند و می توانند به مدرسه بیایند و برای رفع نگرانیها سرویس ایاب و ذهاب هم گذاشته شده است.
وی افزود: تعدادی از دانش آموزان غایب هم هستند که به مدیر مدرسه پیشنهاد کردیم با آنها تماس بگیرند و به مدرسه بیایند.
پائین محلی عنوان کرد: اما اختیار دانش اموزان به دست ما نیست، امنیت داخل مدرسه دست ما است که برقرار است و هیچ مشکلی نداریم، مسئولیت برقراری امنیت جامعه به دست ماموران نظامی و انتظامی است.
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: در استان 300 هزار نفر دانش آموز و 22 هزار نفر معلم داریم که در مقطع ابتدایی معلم کم داریم.
روستای حسن آباد بیش از 60 دانش آموز دبیرستانی دختر و پسر دارد که نیمی از آنها دختر و نیم دیگر پسر هستند و این دانش آموزان به دلیل نبود دبیرستان برای تحصیل به مدارس مقطع متوسطه پسرانه شهید مفتح و دخترانه فاطمیه جلین و برخی نیز به مدرسه محله اسلام آباد می روند.
درگیری های رخ داده بر سر برخی مسائل در ماه اخیر بین اهالی محله جلین و حسن آباد گرگان، موجب شده تا این دانش آموزان درآستانه ترک تحصیل قرار گیرند.
براساس اعلام اهالی، تاکنون ترک تحصیل 11 دختر دانش آموز و چهار پسر دبیرستانی این محله قطعی شد و این دانش آموزان عطای تحصیل را به لقایش بخشیدند.
براساس اعلام اهالی، تاکنون ترک تحصیل 11 دختر دانش آموز و چهار پسر دبیرستانی این محله قطعی شد و این دانش آموزان عطای تحصیل را به لقایش بخشیدند.
حسن آباد از زیرمجموعه های شهر جلین است که دارای 700 خانوار با حدود چهار هزار نفر جمعیت است و دارای مدرسه ابتدایی و راهنمایی است.
حسن آباد از جمله محله های شهری گرگان است که در فاصله حدود پنج کیلومتری گرگان واقع شده است و دانش آموزان مقطع دبیرستانی آن برای تحصیل به محله جلین می روند.
نظر شما