به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، قاسم خازن ظهر شنبه در گفتوگو با خبرنگاران با تاکید بر ضرروت توجه به گسترش خدمات درمانی در جامعه گفت: دولت در راستای حمایت درمانی از اقشار مختلف است و بر همین اساس طرحهای مختلفی از قبیل بیمه ایرانیان و بیمه روستایی برای زیرپوشش قرار دادن همگان اجرا شده است.
خازن تاکید کرد: فرهنگ سازی در راستای تبیین وظایف بیمه تسریع در امور و خدمات به اقشار مختلف از ضروریاتی است که باید در جامعه تحقق یابد.
وی جمعیت زیرپوشش بیمه خدمات درمانی در استان را بیش از دو میلیون و 300 هزار نفر عنوان کرد و یادآور شد: این تعداد بیش از 60 درصد جمعیت آذربایجان شرقی را شامل می شود.
مدیر کل بیمه خدمات درمانی آذربایجان شرقی اظهار داشت: 92 درصد کل موسسات درمانی استان با خدمات درمانی آذربایجان شرقی هستند و در راستای تسهیل در امور، امکانات رایانهای و اینترنتی برای مراکز درمانی طرف قرارداد در نظر گرفته شده است.
خازن خاطر نشان کرد:میزان رضایتمندی موسسات و پزشکان طرف قرارداد با این مرکز، در سطح قابل قبولی قرار دارد و حداکثر همکاری مورد توجه قرار گرفته است.
مدیر کل خدمات درمانی آذربایجان شرقی با اشاره به توسعه بیمه در میان تمام مردم، اظهار داشت: فعالیتهای بیمه ایرانیان در استان روند خوبی را شاهد بوده و در این راستا برنامهریزی برای زیرپوشش قرار دادن همه مردم استان صورت گرفته است.
وی با اشاره به حمایت دولت از بیماران خاص گفت: براساس مصوبه دولت بیماران خاص به صورت رایگان درمان شده و داروهای خود را به صورت رایگان دریافت میکنند.
قاسم خازن تاکید کرد: حمایت از بیماران خاص هزینهبردار است و هر بیمار در طول سال 25 میلیون ریال هزینه دارویی دارد.
خازن، ضمن اشاره بر اصل تمرکززدایی در بیمه خدمات درمانی استان، افزود: در چهار سال، جذب یک نفر نیز صورت نگرفته است و 25 نفر خروجی نیرو داشتهایم.
وی گفت:با واگذاری دفاتر به بخش خصوصی دسترسی مردم نیز به واسطه تعدد نمایندگیها بهتر شده است و رضایتمندی نیز بیشتر است.
نظر شما