پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ آذر ۱۳۸۹، ۸:۵۳

انجم شعاع در گفتگو با مهر:

آغاز طرح صیانت اجتماعی در کشور/ مراکز مشاوره قرآنی راه‌اندازی می‌شود

آغاز طرح صیانت اجتماعی در کشور/ مراکز مشاوره قرآنی راه‌اندازی می‌شود

مشاور قرآنی ستاد صیانت اجتماعی وزارت کشور با اشاره به اینکه استانهای کشور طرح صیانت اجتماعی را طی 15 روز گذشته در دست اجرا داشته‌اند گفت: راه‌اندازی مراکز مشاوره قرآنی و برنامه‌های ویژه کودک با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی از محورهای این طرح است.

محمد انجم شعاع مشاور قرآنی ستاد صیانت اجتماعی وزارت کشور و مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: براساس اعلام وزارت کشور طرح قرآنی مجموعه صیانت اجتماعی وزارت کشور از 15 آبان ماه به استانهای سراسر کشور ابلاغ شد.

وی افزود: پس از ابلاغ این طرح بسیاری از استانها چون زنجان اقدامات مقدماتی را آغاز کرده و برخی دیگر در حال انجام نخستین گامهای اجرای طرح قرآنی صیانت اجتماعی هستند.

وی با اشاره به اینکه این طرح شامل 15 محور است که برخی از آنها مخاطب محور و بخشی سازمان محور است گفت: محورهای انتخاب شده برای طرح صیانت اجتماعی اقشار مختلف مردم را هدف قرار داده تا آموزه های دینی میان تمام اقشار جامعه جاری و ساری شوند.

انجم شعاع گفت: به عنوان مثال در بخشهای مخاطب محور هر استان 35 تا 50 نشست هم اندیشی با حضور اساتید دانشگاه و دانشجویان برگزار می شود تا این قشر از افراد جامعه در این جلسات به بررسی آسیبها و راهکارهای عملی جلوگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی در حوزه خود بپردازند.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی با تأکید بر اینکه یک بخش از این محورها به کودکان مرتبط می شود اظهار داشت: در این بخش مؤسسات بزرگی چون جامعة القرآن، بیت القرآن و مهد قرآن پذیرفته اند که در حوزه کودک و نوجوان اقداماتی را برعهده گیرند. همچنین در بخش نوجوان بخش قرآنی آموزش و پرورش توجه به موضوعاتی که به کاهش آسیبها می انجامد را در کلاسهای فوق العاده مدارس مخاطب دانش آموزی ارائه کند.

محمد انجم شعاع یادآور شد: علاوه بر این، یک سری برنامه ها برای توسعه زیر ساختهای فعالیتهای قرآنی استانی در این برنامه دیده شده است که در آن میان می توان به حمایت از مؤسسات قرآنی مردمی اشاره کرد که در راستای اهداف این طرح قدم برمی دارند و یا راه اندازی مرکزی برای عرضه محصولات قرآنی .

وی اضافه کرد: بخشی از این برنامه ها به راه اندازی مراکز مشاوره مرتبط می شود تا مشاوره با نگاه قرآنی در جامعه صورت گیرد. درحال حاضر بخشی از مشاوره های موجود ناکارآمد هستند چرا که این مراکز در فضای و نگاه آموزشهای غربی تعریف شده و از کاربرد لازم برخوردار نیستند بنابراین اگر مراکز مشاوره و کارگاه های زندگی را با نگاه قرآن راه اندازی کنیم می توانیم از این طریق پاسخگوی برخی معضلات باشیم.

کد خبر 1195809

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha