پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

توسط محققان کشور ارائه شد/

فناوری یادگیری قرآن و متون درسی برای کاربران عادی و روشندل

فناوری یادگیری قرآن و متون درسی برای کاربران عادی و روشندل

پژوهشگران پارک علم و فناوری دانشگاه تهران سیستمی را طراحی کردند که قادر است ضمن ارائه آموزشهای قرآنی، خدمات آموزشی را در زمینه کتابهای درسی و کمک درسی به کاربران عادی و روشندل ارائه دهد.

رامین صدیقی مجری این طرح در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه فناوری یادگیری قرآن با عنوان "معلم هوشمند چارستون" عرضه شد، گفت: این فناوری با استفاده از قلمی خاص امکان یادگیری قرآن کریم، کتابهای درسی و کمک درسی و زبانهای خارجی را برای کلیه کاربران به ویژه برای معلولان جسمی و روشندلان فراهم می کند.

وی به نحوه استفاده از این سیستم اشاره کرد و افزود: اساس این فناوری بر روی قلمی است که طراحی شده این قلم بر روی آیه های قرآنی حرکت داده می شود و آن را قرائت می کند.

صدیقی به قابلیت های فناوری یادگیری قرآن کریم اشاره کرد و اظهار داشت: این دستگاه توانایی قرائت متون، ترجمه متون، آموزش فنون تلاوت قرآن و معارف علوم قرآنی را دارد و علاوه بر آن، این سیستم دارای لغتنامه های دهخدا، قرآنی، انیمیشنی و لغتنامه فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی است.  

مجری طرح پخش فایلهای صوتی و تصویری را از دیگر قابلیت های این سیستم نام برد و خاطرنشان کرد: این دستگاه امکان اتصال به تلویزیونهای خانگی را دارد و با استفاده از تلویزیون می توان آموزشهای لازم را مشاهده کرد.

وی کاربری آسان برای کلیه سنین، ایجاد فرصت مساوی آموزشی برای همگان در سراسر کشور و امکان استفاده از این سیستم برای معلولان و روشندلان را از مزایای معلم هوشمند چارستون ذکر کرد و ادامه داد: محتوای این سیستم توسط شرکت تولید کننده پشتیبانی می شود ضمن آنکه می توان محتوای آن را بر اساس سفارش متقاضی تولید کرد.

صدیقی با اشاره به تاسیس مدارس قرآنی در کشور، ابراز امیدواری کرد که این سیستم در این مدارس برای یادگیری علوم قرآنی به کار گرفته شود.

کد خبر 1197937

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha