پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آذر ۱۳۸۹، ۸:۵۶

در آستانه محرم/

انتخابات کانون مداحان تهران 12 آذر برگزار می‌شود

انتخابات کانون مداحان تهران 12 آذر برگزار می‌شود

دومین دوره انتخابات کانون مداحان شهرستانهای استان تهران 12 آذر با شرکت مداحان و ذاکرین اهل بیت(ع) برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بواسطه انتخابات کانون مداحان 30 کانون در سطح استان و اعضای کانون مداحان مرکزی در سطح کشوری انتخاب می‌شوند.

کانون مداحان دارای سه سطح کشوری، استانی و شهرستانی است. کانون مداحان در سطح کشوری تنها یک کانون واحد با 30 عضو متشکل از رؤسای کانون مداحان 30 استان است.

در سطح استانی نیز کانون مداحان دارای 30 عضو است که از رؤسای کانون مداحان شهرستانها تشکیل شده است. تشکیل کانون مداحان کشوری به این صورت است که رؤسای کانون مداحان استانی یک کانون به نام کانون مداحان مرکزی تشکیل می دهند.

در جریان انتخابات کانون مداحان در سطوح مختلف، مداحان پرونده دار و مورد تأیید ادارات تبلیغات اسلامی گردهم جمع می شوند و میان خود نماینده انتخاب می کنند، پس از انتخاب این نمایندگان بسته به تعداد مداحان هر شهرستان کانون مداحان شهرستانی تشکیل می شود.

براین اساس به طور فرضی اگر تهران 20 شهرستان دارد، 20 کانون شهرستانی خواهد داشت که رؤسای کانونهای شهرستانی اعضای کانون استانی را تشکیل می دهد.

اطلاعات بیشتر از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران به نشانی اینترنتی  www.tebyan-tehran.ir قابل دسترسی است .

کد خبر 1198789

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha