ولی گودرزوند چگینی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین گفت: پیش بینی می شود امسال 32 هزار و 900 تن چغندرقند با میانگین عیار 15.5 درصد در شهرستان قزوین برداشت شود.
وی افزود: برداشت چغندرقند از ابتدای آبان ماه شروع شده و تا اواسط آذر ماه ادامه خواهد داشت.
چگینی خاطرنشان کرد: در سال زراعی جاری بیش از 470 هکتار اراضی به زیرکشت چغندرقند رفته است که این میزان نسبت به سال گذشته 200 برابر افزایش داشته است.
این مسئول تأکید کرد: افزایش دانش کشاورزان در رابطه با اصول صحیح کاشت و داشت چغندرقند از قبیل رعایت تاریخ کاشت، مبارزه با علفهای هرز و مبارزه با آفات و بیماریها و رعایت تاریخهای آبیاری و استفاده مناسب و به موقع از کودهای عالی و شیمیایی موجب افزایش عملکرد محصول شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: اجرای دوره ها و کلاسهای آموزشی برای کشاورزان نقش موثری در دستیابی به افزایش راندمان تولید داشته است.
نظر شما