مرضیه وحید دستجردی در حاشیه سفر به مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر در نور افزود: 500 تخت بیمارستانی در مازندران به بهره برداری رسیده و حدود هزار و 300 تخت در دست ساخت است.
وی تصریح کرد: با راه اندازی این تعداد تخت بیمارستانی تا سه سال آینده، تمام نیاز مازندران به تخت بیمارستانی برطرف می شود.
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به بیمارستانهای در حال ساخت اشاره کرد و گفت: 18 بیمارستان در مازندران در حال ساخت است که با تکمیل این تعداد بیمارستان مشکلات درمانی و تختهای بیمارستانی کاملا در استان رفع خواهد شد.
دستجردی در پاسخ به این سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آمار رسمی مبتلایان به ایدز در کشور، افزود: این خبر نادرست بوده و مطبوعات آنرا اشتباه منتشر کردند زیرا با تلاش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میزان شیوع به بیماری ایدز ناشی از اعتیاد تزریقی به 1.4 درصد کاهش یافت.
وی اظهار داشت: میزان مبتلایان به بیماری ایدز در سالهای گذشته از طریق روابط پرخطر جنسی 8.3 درصد بوده که این میزان بر اساس آمار در سال 87 به حدود 13 درصد رشد دارد.
وزیر بهداشت تاکید کرد: خانواده ها باید در این خصوص بیشتر مراقب باشند زیرا این مهم برای سالهای آینده به خصوص در هشت سال آینده مشکلاتی را بوجود خواهد آورد که نیازمند مراقبت بیشتر است.
نظر شما