به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازشبكه خبري الجزيره، آريل شارون عصر امروز دوشنبه درسخناني در جمع اعضاي پارلمان اين رژيم (كنيست) مدعي شد كابينه اش همچنان به نقشه راه پايبند است.
نقشه راه توسط آمريكا، روسيه، اتحاديه اروپايي و سازمان ملل متحد براي پايان دادن به خشونتها در سرزمينهاي اشغالي فلسطين تدوين شد.
شارون همچنين گفت كه وي طرح عقب نشيني از نوار غزه را به اعضاي پارلمان اين رژيم ارائه خواهد كرد تا درتاريخ 25 اكتبر درباره آن راي گيري شود.
وي در اين سخنراني تاكيد كرد به جنگ عليه آنچه كه وي آن را تروريسم خواند، ادامه مي دهد.
وي مسئوليت شكست در روند صلح خاورميانه را متوجه تشكيلات خودگردان فلسطين دانست و از فلسطينيان خواست تا مقاومت و مبارزه عليه اشغالگري را كنار بگذارند.
نخست وزير رژيم صهيونيستي همچنين ضمن تاكيد بر حفاظت از منافع اين رژيم از پارلمان( كنيست) خواست تا در هفته هاي آينده تصميمات جدي را اتخاذ نمايد.
نظر شما