به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، مهرزاد خرد در جلسه ستاد تعاونیهای بخش کشاورزی استان فارس گفت: تعاونیهای روستایی از با سابقه ترین و تاثیرگذارترین تعاونیهای کشور بوده که به منظور حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی تشکیل شده است.
وی افزود: تعاونیهای روستایی بهترین گزینه برای مدیریت در روستا و انجام برنامه های توسعه کشور هستند و آنها باید با کار، تلاش، شفاف سازی و تبلیغات مناسب نسبت به جلب حمایت کشاورزان بیش از گذشته تلاش کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس ادامه داد: باید ساختار تعاونیها بازنگری شود و قسمتهایی که نیاز به اصلاح دارد، اصلاح شود و تمامی تعاونیهایی که در رابطه با بخش کشاورزی فعال هستند با یکدیگر تعامل، همدلی و همبستگی بیشتری داشته باشند.
خرد اضافه کرد: تعاونی از نیروهای خوب و با تجربه تشکیل شده و باید با مشارکت بیشتر با بهره برداران عضو این تعاونیها از تمام توان آنها برای پیشبرد اهداف استفاده شود همچنین آشنایی با دانش اصول، مبانی تعاونیها و آخرین فناوریهای کشاورزی را در دستور کار داشته باشند.
وی با بیان این موضوع که سازمان تعاون روستایی نقش تاثیرگذاری در تنظیم بازار محصولات کشاورزی دارد گفت: تعاون روستایی در متعادل سازی قیمتها و تنظیم بازار می تواند با همراهی سایر دستگاهها و دیگر تعاونی ها با ایجاد بازار عرضه مستقیم محصولات کشاورزی نقش موثری در کنترل بازار داشته باشد.
وی گفت: اعتبار تعاونیهای روستایی از سرمایه های اندک اعضا تامین شده و اگر ما مدیریت صحیح و درستی داشته باشیم با همین سرمایه های اندک می توانیم کارهای خوب و اساسی در روستاها انجام دهیم.
رئیس جهاد کشاورزی فارس با اشاره به ظرفیتهای موجود در بخش کشاورزی برای اشتغالزایی خانگی اظهار داشت: اجرای طرح مشاغل خانگی در روستاها ضمن ایجاد درآمد و تقویت اقتصاد خانواده، دارای مزایایی چون انجام کار در فضای خانه بدون هیچگونه تغییر کاربری، معافیتهای مالیاتی، عوارض اداری و تجاری است.
خرد تصریح کرد: تعاونیهای روستایی با توجه به گستردگی که دارند باید در این طرح فعالانه روستائیان و مسئولین را یاری دهد و از ابتدای ایجاد این مشاغل تا تهیه مواد اولیه، تولید، تکمیل و بازار رسانی این کار را مدیریت کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس تاکید کرد: اجرای شدن اصل 44 قانون اساسی به صورت جدی در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد و 46 مورد امور تصدی گری مشخص شده و در صورتی که سازمان تعاون روستایی و نظام مهندسی ظرفیت های لازم برای این واگذاری را در خود ایجاد کند ما آمادگی واگذاری تمام این امور را به این تشکل ها داریم.
نظر شما