مصطفي نباتچيان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : اجراي برنامه هاي تفريحي و سياحتي در صورتي كه با همكاري ديگر دستگاهها و نهادهاي كشور صورت گيرد به طور حتم سازمان بازنشستگي كشوري به خوبي استقبال خواهد كرد و خدمات مطلوب تري به بازنشستگان ارائه خواهد داد .
وي در خصوص تفاهم نامه سازمان بازنشستگي با سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري درباره استفاده رايگان بازنشستگان از موزه هاو امكانات سياحتي و تفريحي گفت : طي تفاهم نامه اي با سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري بازنشستگان مي توانند از اماكن تاريخي و سياحتي به صورت رايگان بازديد كنند .
وي افزود : بازنشتگان مي توانند با به همراه داشتن كارتي كه از سوي كانون بازنشستگي صادر مي شوند از اماكن سراسر كشور بازديد كنند .
مدير كل فرهنگي ، اجتماعي سازمان بازنشستگي كشوري خاطر نشان كرد : در استفاده از اماكن تاريخي و سياحتي تنها خود بازنشسته حق بازديد رايگان از اماكن تاريخي را دارد .
نظر شما