پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۳:۱۴

ابوترابی:

همگرایی و تفاهم مجلس و دولت نقطه عطف توسعه کشور است

همگرایی و تفاهم مجلس و دولت نقطه عطف توسعه کشور است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: نائب رئیس مجلس گفت: تفاهم مجلس و دولت با نگاه کارشناسی و استدلالات تخصصی است که این همگرایی و تفاهم نقطه عطفی در مسیر توسعه کشور خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، حجت الاسلام سید محمدحسن ابوترابی پنجشنبه شب در جلسه شورای اداری استان هرمزگان و آیین تجلیل از 14 کارمند بازنشسته نمونه استان هرمزگان که در روز ملی خانواده‌ برگزار شد، با بیان اینکه مجلس نماد مردم سالاری و اقتدار ملت ایران است، گفت: در سایه این تفاهم و همدلی شاهد افزایش همکاری و تعامل دو قوه مقننه و مجریه با یکدیگر باشیم و همسویی دولت و مجلس در تصویب این برنامه ماحصل نگاه علمی، تخصصی است و کمترین مماشاتی در مسیر منافع مردم و کشور صورت نگرفته است.

وی با مقایسه نظامهای سرمایه سالار و توتالیتر که رهبرانشان با قدرت پول و سلسله مورثی انتخاب می‌شوند، خاطرنشان داشت: خوشبختانه نظام اسلامی ایران بر خلاف این دو نوع حکومت برخوردار از رهبری فقیه، عادل، شجاع، مدیر و مدبر است که حب آن در دل آحاد مردم جای دارد.

وی خاطرنشان کرد: نمایندگان مردم در مجلس قدر جایگاه خود را می دانند و برای عمران و آبادی کشور و حل مشکلات مردم از هیچ کوششی دریغ نمی کنند.

ابوترابی اظهار داشت: اقوام و مذاهب شیعه و سنی در استان هرمزگان با اتحاد و وحدت در کنار هم زندگی می کنند و هرمزگان را به نماد وحدت شیعه و سنی در کشور تبدیل کرده و نباید گذاشت که دشمنان اسلام با ایجاد تفرقه و شکاف بین مذاهب برادری و دوستی بین شیعه و سنی را برهم بزنند.

وی تصریح کرد: هرمزگان با دارا بودن ظرفیتهای بزرگ اقتصادی و تجاری همچون بنادر مهم به عنوان یک پایگاه مهم اقتصادی و فرهنگی در کشور به شمار می رود و نگاه ویژه ای جهت عمران و آبادانی هرمزگان وجود دارد.

ابوترابی‌فرد افزود: مهمترین شاخصه برنامه توسعه که نقشه راه برای پنج سال آینده کشور است، تفاهم مجلس و دولت با نگاه کارشناسی و استدلالات تخصصی است که این همگرایی و تفاهم نقطه عطفی در مسیر توسعه کشور خواهد بود.

همچنین نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در این نشست خانواده را نهادی پر خیر و برکت دانست و گفت: برای حفظ جامعه از آلودگی نباید از خانواده غافل شد بلکه باید روز به روز بر ارزش جایگاه این نهاد مطمئن افزود.

آیت الله غلامعلی نعیم آبادی با بیان اینکه نبرد فرهنگی دشمنان متوجه جامعه ماست، از همه به ویژه مجلس شورای اسلامی خواست برای تسهیل در تشکیل خانواده چاره اندیشی کرده و به دنبال راه های مقابله با موانع آن باشد.

در ادامه این نشست استاندار هرمزگان گفت: با سعه صدر مدیران، همگرایی نماینده ولی فقیه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وحدت و صمیمت خوبی در جامعه و این استان حاکم است.

حسین هاشمی تختی افزود: دشمن تاکنون نتوانسته وحدت بین شیعه و اهل سنت را برهم بزند و مسلمانان وظیفه دارند با جلوگیری از این هدف دشمنان سعی بر تقویت پیمان برادری خود کنند.

وی اظهار کرد: نشست شورای اداری این ماه با هدف شناخت بیشتر از پیشکسوتان و توانایی آنها تشکیل شده تا آنها بدانند که جامعه و مسئولان همواره به یاد آنها بوده و هیچگاه زحمات خدمتگزاران مردم را فراموش نخواهد کرد.

کد خبر 1202909

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha