دكتر علي عباسپور تهراني فرد در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به اينكه بر اساس مصوبه مجلس شوراي اسلامي معلمان حق التدريسي كه حداقل 4 سال سابقه كار در وزارت آموزش و پرورش دارند ، بدون آزمون در وزارت آموزش و پرورش استخدام مي شوند ، افزود : بر اساس آمار ارايه شده از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي در حال حاضر بيش از 20 هزار معلم حق التدريس سابقه اي بيش از 4 سال دارند.
وي با تاكيد بر اينكه تا هفته آينده تكليف استخدام معلمان حق التدريس از سوي شوراي نگهبان مشخص مي شود ، اظهار كرد : بر اساس مصوبه مجلس شوراي اسلامي ضمن استخدام معلمان حق التدريس هزار نفر از مربيان مهد هاي كودك و هزار نفراز آموزشياران نهضت سواد آموزي با اولويت سابقه خدمت و بدون آزمون به استخدام وزارت آموزش و پرورش در مي آيند.
رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات با تاكيد بر اينكه بر اساس مصوبه دولت تمام پذيرفته شدگان بدون آزمون ملزم به گذراندن دوره تخصصي هستند ، گفت : مصوبه مجلس بر اساس آمار ارايه شده از سوي وزارت آموزش و پرورش بوده و گمان نمي رود كه اين آمار ضد و نقيض باشد.
گفتني است برخي شنيده ها حاكي است بين آمار ارائه شده از سوي وزارت آموزش و پرورش و آمار واقعي حق التدريسي ها اختلاف فاحشي وجود دارد كه شوراي نگهبان مي خواهد اين مساله را دقيقا بررسي كند .
نظر شما