پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۳۵

انتخابات کمیته پارالمپیک آسیا با 5 کاندیدای ایرانی برگزار می‌شود

انتخابات کمیته پارالمپیک آسیا با 5 کاندیدای ایرانی برگزار می‌شود

اجلاس کمیته پارالمپیک آسیا به منظور انتخاب اعضای جدید این کمیته در جریان بازیهای پاراآسیایی 2010 با حضور 5 کاندیدا از کشورمان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته آینده و در جریان برگزاری نخستین دوره بازیهای پاراآسیایی اجلاس انتخابات اعضای جدید کمیته پارالمپیک آسیا نیز برگزار خواهد شد. در این اجلاس 5 نماینده کشورمان به عنوان کاندیدای حضور در کمیته های مختلف ورزشکاران، پزشکان، توسعه و همچنین بر عهده گرفتن عنوان های نایب رئیسی و مسئول منطقه به عنوان کاندیدا شرکت می‌کنند.

بر این اساس غلامرضا ابراهیمی دبیر کل کمیته ملی پارالمپیک کشورمان برای بر عهده گرفتن عنوان نایب رئیسی کمیته پارالمپیک آسیا کاندید شده است. خانم دکتر مشرف جوادی نیز کاندیدای برعهده گرفتن مسئولیت منطقه شده است. همچنین محمدرضا جابری میرزایی، دکتربهمن زند و بهروز برجسته به ترتیب کاندیدای عضویت در کمیته های ورزشکاران، پزشکان و توسعه شده اند.

نخستین دوره بازیهای پارآسیایی 21 تا 28 آذرماه در گوانگجوی چین برگزار خواهد شد.

کد خبر 1203382

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha