پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آذر ۱۳۸۹، ۱۵:۳۳

هیئت رئیسه فوتبال بررسی کرد؛

گزارش مفاسد بازیکنان و مربیان فوتبال/ قانونی نبودن برخی پرداخت‌ها

گزارش مفاسد بازیکنان و مربیان فوتبال/ قانونی نبودن برخی پرداخت‌ها

هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در نشست 5 ساعته امروز خود به بررسی گزارشی از فاسد بازیکنان و مربیان و سوء جریانات مالی در فوتبال کشور پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست که از ساعت 10 و 15 دقیقه صبح امروز در محل فدراسیون فوتبال آغاز و تا حدود ساعت 15 ادامه داشت علیرضا علیپور دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای گزارش کاملی از عملکرد پنج ماهه این هیئت را ارائه کرد. در این جلسه که در غیاب حبیب کاشانی و به ریاست علی کفاشیان برگزار شد علیپور گزارش هیئت رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای را در سه بخش بازیکنان و مربیان، رسانه‌ها و دوپینگ به اعضای هیئت رئیسه ارائه کرد.

در بخش مفاسد بازیکنان و مربیان فوتبال به صلاحدید رئیس هیئت تخلفات حرفه‌ای بخشی از این موارد و بازیکنان متخلف مطرح نشد. همچین در بخش رسانه‌ها مقرر شد با رسانه‌ها و خبرنگاران متخلف که هیئت رسیدگی در بررسی پرونده بازیکنان با آنها برخورد کردند به مراجع ذیربط ارجاع شود.

در بخش تخلفات دوپینگ نیز ضمن تجلیل از فعالیت‌های صورت گرفته در این بخش مقرر شد با افزایش آموزش های لازم در این زمینه پیشگیری های لازم صورت گیرد. در این جلسه همچنین علیپور گزارشی از سوء جریانات مالی را به هیئت رئیسه ارائه کرد که طی آن مشخص شد برخی پرداخت ها به بازیکنان از مبادی ذیربط و قانونی صورت نمی گیرد.

در جلسه امروز هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال همچنین در خصوص عملکرد کادر فنی تیم‌های نوجوانان، جوانان و امید بحث و بررسی و مقرر شد هرگونه تصمیم گیری در خصوص ادامه همکاری کادر فنی این تیم‌ها در جلسه کمیته فنی مورد بحث و بررسی و تصمیم گیری قرار گیرد.

در این نشست همچنین مقرر شد ساختار کمیته تیم‌های ملی تغییر و با بررسی‌های لازم مورد تقویت قرار گیرد تا بتواند به ماموریت‌های ذاتی خود بهتر و شایسته‌تر رسیدگی کند. هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال همچنین به سازمان لیگ برتر و لیگ آزادگان ماموریت داد تا به منظور پشتوانه سازی و پرورش بازیکنان مستعد در تیم‌های پایه استفاده از بازیکنان تیم‌های امید و جوانان در تیم‌های باشگاهی اجباری شود.

در این زمینه مقرر شد سازمان لیگ برتر و لیگ آزادگان در خصوص تعداد بازیکنانی که در هر مسابقه باید در ترکیب تیم‌ها قرار گیرند، تصمیم گیری کنند.

کد خبر 1204448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha