پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ آذر ۱۳۸۹، ۱۱:۴۳

کلینتون :

سعودی ها بزرگترین اسپانسر تروریسم در جهان هستند

سعودی ها بزرگترین اسپانسر تروریسم در جهان هستند

بر اساس اسناد ویکی لیکس، وزیر خارجه آمریکا بر این باور است که سعودی ها بزرگترین حامی مالی و اسپانسر تروریسم در جهان هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آنتی وار، بر اساس اسناد منتشر شده از سوی این سایت، مقام های آمریکا عقیده دارند که سعودی ها بزرگترین منبع مالی برای القاعده، طالبان و دیگر گروههای افراطی سنی به شمار می روند.

در این سند که در دسامبر سال 2009 به امضای هیلاری کلینتون به عنوان وزیر خارجه آمریکا رسیده از دیپلمات های این کشور خواسته شده تا به عربستان در زمینه کمک نکردن به تروریستها فشار وارد کند.

در این اسناد همچنین از امارات متحده عربی، قطر و کویت به عنوان دیگر حامیان نام برده شده، اما به نظر می رسد هیچکدام از آنها به اندازه ای که از کمک های مالی عربستان به تروریستها ابراز نگرانی شده به عنوان منبع مهم مالی نام برده نشده است.

کد خبر 1205009

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha