پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ آذر ۱۳۸۹، ۱۶:۱۹

نماینده وزیر بهداشت اعلام کرد:

تشکیل پرونده تخلفات اداری برای دوهزار و 900 کارمند وزارت بهداشت

تشکیل پرونده تخلفات اداری برای دوهزار و 900 کارمند وزارت بهداشت

نماینده وزیر بهداشت گفت: سال گذشته دو هزار و 900 رای برای تخلفات اداری کارمندان این وزارتخانه صادر شد که بیشترین تخلفات مربوط به غیبتهای غیرموجه، اعمال و رفتار خلاف شئون شغلی، سهل‌انگاری و کم کاری بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسن آقاجانی گفت: دفتر هماهنگی هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان وزارت بهداشت در نمایشگاه دستاوردهای اجرایی در امر مبارزه با فساد اداری که از سوی سازمان بازرسی کل کشور برگزار شده است، حضور دارد.

سرپرست دفتر هماهنگی هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان وزارت بهداشت افزود: بزرگترین مجموعه‌ رسیدگی به تخلفات اداری با 58 هیئت فعال در سراسر کشور متعلق به وزارت بهداشت است.

وی افزود: سال گذشته از سوی دفتر هماهنگی هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان حدود 2900 رای در سراسر کشور صادر شد که بیشترین تخلفات به ترتیب مربوط به غیبتهای غیرموجه، اعمال و رفتار خلاف شئون شغلی، سهل‌انگاری و کم کاری بوده است.
 
آقاجانی با بیان اینکه بیشترین تخلفات اداری صورت گرفته مربوط به شهرهای بزرگ و دانشگاههای تیپ یک مانند شیراز و تهران بوده است، گفت: از نظر تعداد جمعیت، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیشترین متخلف را داشته است.
 
نمایشگاه دستاوردهای دستگاههای اجرایی در امر مبارزه با فساد اداری از 13 تا 18 آذرماه در محل دائمی نمایشگاههای بین‌المللی تهران برگزار می ‌شود.
کد خبر 1205340

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha