پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ مهر ۱۳۸۳، ۱۹:۰۲

براي گزارش فعاليت ها و عملكرد وزارت اطلاعات

نمايشگاه 20 سال سرافرازي در مجتمع امام خميني(ره) قم گشايش يافت

نمايشگاه بيست سال سرافرازي ماحصل فعاليت‌ها و عملكرد سربازان گمنام امام زمان(عج) در مجتمع امام خميني(ره) قم آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرنگار "مهر" در قم، مدير كل اطلاعات استان قم در مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه گفت: امروز همچون گذشته وظيفه وزارت اطلاعات حفظ و حراست از دستاوردهاي نظام تحت رهبري امام زمان(عج) و نايب برحقش مقام معظم رهبري است.

 وي افزود : با توجه به جايگاه خاص قم در سطح جهان؛  اداره كل اطلاعات استان قم با فعاليت‌هاي خود در سطوح مختلف توانسته است به نتايج خوب و قابل قبولي در بحث امنيتي برسد .

مديركل اطلاعات قم تصريح كرد: شهر قم به عنوان ام ‌القراي جهان اسلام بيش از همه شهرها و اماكن مورد تهديدات جدي دشمنان نظام در عرصه‌هاي مختلف است.

وي اظهار داشت: اداره كل اطلاعات استان قم توانسته است در اولين مبحث مورد نياز جامعه يعني امنيت كه مورد رضايت و نظر بزرگان كشور است به نقاط خوبي برسد اگر امنيت نباشد يقيناً شاخصه‌هاي ديگر نيز قابل دسترسي نخواهند بود.

مدير كل اطلاعات قم در پايان هدف از برگزاري نمايشگاه را حضور و مشاركت اين اداره كل در پاسخگويي به مردم دانست و تأكيد كرد: در اين نمايشگاه فعاليت و زحمات خاموش سربازان گمنام امام زمان(عج) در قالب غرفه‌هاي فرهنگي، سياسي، اقتصادي، اجتماعي، جاسوسي و ضد جاسوسي در معرض ديد عموم گذاشته شده است.

کد خبر 120579

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha